Λάμπρος Χανιώτης στο topiko24.gr: Τα παράπονα που έχω από την διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας με εξαίρεση τον Διονύση Ζαφειρόπουλο

Λάμπρος Χανιώτης στο topiko24.gr: Τα παράπονα που έχω από την διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας με εξαίρεση τον Διονύση Ζαφειρόπουλο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με ύμνους για τον κόσμο της ομάδας και με πολλά παράπονα και πικρία για την διοίκηση του συλλόγου συνοδεύτηκε η αποχώρηση του σπουδαίου και έμπειρου επιθετικού άσου Λάμπρου Χανιώτη από τον Αίαντα Σαλαμίνας.

-->


Ο γεμάτος ήθος παίκτης και με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες μίλησε στο topiko24.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έφυγε γεμάτος παράπονα από την ομάδα.

Ο Λάμπρος Χανιώτης συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλοι γνωρίζουν ότι έχω συνεργαστεί με γνωστούς συλλόγους σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν είμαι από τους παίκτες που έχω εκφράσει παράπονα. Όμως στην περίπτωση της διοίκησης του Αία Σαλαμίνας τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αρχικά θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον υπέροχο κόσμο του Αίαντα Σαλαμίνας που κάθε φορά στάθηκε δίπλα στην ομάδα, στήριξε τους παίκτες και στήριξε και εμένα και τον ευχαριστώ. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για τον κόσμο του Αίαντα Σαλαμίνας.

Έχω όμως να εκφράσω πικρία προς την διοίκηση γιατί παρότι πρόσφερα στην ομάδα από την στιγμή που ήταν στο Β’ τοπικό δεν μου φέρθηκε σωστά και δεν σεβάστηκε το όνομά μου. Όλοι στην Σαλαμίνα ξέρουν ότι ο Λάμπρος Χανιώτης παρότι δέχθηκε αρκετές μειώσεις στα χρήματά του και παρότι χάρισε στην ομάδα το ποσόν των 1.500 ευρώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπήρχαν, επιβαρύνθηκε με ένα βαρύτατο πρόστιμο που δεν υπάρχει ούτε στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες. Το ευχαριστώ της διοίκησης ήταν να σταματήσω τρεις μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Τον Δεκέμβριο ενημέρωσα τους ανθρώπους του Αίαντα ότι είχα βρει ομάδα για να μετακινηθώ και με τον τρόπο αυτό θα έφερνα χρήματα στην ομάδα και θα βοηθούσα τον Αίαντα Σαλαμίνας να ξελασπώσει οικονομικά. Ωστόσο μου ειπώθηκε να συνεχίσω και τρεις μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα μου είπαν να σταματήσω. Οι λόγοι ήταν οικονομικοί όπως ανέφεραν παρότι τα χρήματα της εξόφλησής μου τα έδινε ο Διονύσης Ζαφειρόπουλος της Ζ ΚΑΤ τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά για την άψογη συνεργασία.

Εύχομαι στον Αίαντα Σαλαμίνας την νέα χρονιά να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται και να βρεθούν γνώστες του ποδοσφαίρου και της ομάδας για να τον ενισχύσουν.

Περιμένω ωστόσο ένα πράγμα από την σημερινή διοίκηση και ειδικότερα από ένα συγκεκριμένο όνομα να βγάλει στην φόρα τα αρνητικά σχόλια που υποτίθεται ότι έκανα εγώ για την ομάδα και που έκαναν και κάποιοι άλλοι.