Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Έγγραφο της Δημάρχου Σαλαμίνας για την παραβατική δραστηριότητα των "Ρομά"


Αναφορικά με το ανωτέρω θέμα θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι σήμερα στο Δήμο μας όπως και στο παρελθόν που είχαμε ενημερώσει εγγράφως τους αρμόδιους φορείς έχει προκύψει σοβαρότατο πρόβλημα από διερχόμενους ΡΟΜΑ που κατακλύζουν Κ/Χ του Δήμου.

-->


Κάθε χρόνο τους θερινούς μήνες παρουσιάζεται το φαινόμενο να εγκαθίστανται οικογένειες διερχόμενων αθιγγάνων σε συγκεκριμένους χώρους του Δήμου που προφανώς τους εξυπηρετούν, γιατί διαθέτουν φωτισμό και παροχές νερού , όμως την φετινή περίοδο ο αριθμός τους είναι πολύ μεγάλος και καθημερινά αυξάνεται δραματικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Διότι ως είναι γνωστόν , οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε απαράδεκτες συνθήκες από άποψη υγιεινής , ρυπαίνουν την περιοχή που εγκαθίστανται , παραβιάζουν παροχές νερού & ρεύματος για να καλύψουν τις ανάγκες τους και το σημαντικότερο εκφοβίζουν και ληστεύουν κατοικίες που διαμένουν κυρίως ηλικιωμένοι άνθρωποι.

 Υπάρχουν περιοχές όπως το Μπιζάνι και τα Βασιλικά που διαμένουν και δραστηριοποιούνται παραβατικά αθίγγανοι ενοχλώντας καθημερινά τους περιοίκους , οι δε αγρότες έχουν σχεδόν εγκαταλείψει τις λεηλατημένες ιδιοκτησίες τους μην αντέχοντας άλλο το πρόβλημα.

Πλέον αυτού όμως , οι διερχόμενοι ΡΟΜΑ κατακλύζουν και τα κεντρικά λιμάνια του νησιού Παλουκίων και Βουρκαρίου σε καθημερινή βάση από την 22.00 μέχρι πρωίας , προκαλούν, καταλαμβάνουν μέρος των κρηπιδωμάτων, κοιμούνται στην ύπαιθρο, αφοδεύουν στα παρτέρια , χρησιμοποιούν παρανόμως τα πίλαρς νερού και ρεύματος και γενικά έχουν μετατρέψει τους συγκεκριμένους χώρους που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες ανθρώπους για μετακίνηση και αναψυχή σε σκουπιδότοπους.

Εμείς σαν Δημοτική Αρχή , έχουμε υιοθετήσει την πολιτική της ένταξης αθιγγάνων στην κοινωνία μας και στο νησί μας πολλά χρόνια υπάρχουν νόμιμοι καταυλισμοί, από τους οποίους ουδόλως θιγόμαστε και στους οποίους παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια. 

 Όμως ο διερχόμενοι ΡΟΜΑ είναι αγνώστου προέλευσης , παράνομοι και ανεξέλεγκτοι .

 Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών αλλά και στοιχεία του Α.Τ. Σαλαμίνας, έχουμε δραματική αύξηση κλοπών σε κατοικίες και μάλιστα ένοπλων επιθέσεων. 

Σε όλα τα ανωτέρω έρχεται να προστεθεί και ο κίνδυνος της πρόκλησης πυρκαγιάς από τις εστίες που τοποθετούν χωρίς καμία προστασία , κυρίως κάτω από σκιές δένδρων για το καθημερινό μαγείρεμα .

 Όπως καταλαβαίνετε , αυτό είναι άκρως επικίνδυνο και αν συμβεί ατύχημα θα είναι μοιραίο για το νησί μας που είναι κατάφυτο και άναρχα πυκνοκατοικημένο . Όπως είναι φυσικό το πρόβλημα καταλήγει στο Δήμο και θα πρέπει να δοθεί άμεση λύση . 

Περιγραφικά σας αναφέρω ότι η Σαλαμίνα είναι το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού με 96 τ.χλμ κάλυψη, 40.000 μόνιμους κατοίκους που διπλασιάζονται τα Σαββατοκύριακα και την θερινή περίοδο ο αριθμός ανέρχεται στο απίστευτο νούμερο των 250.00 έως και 350.000 από επίσημες καταγραφές εισιτηρίων των πορθμείων του εκ των οποίων το ένα Πέραμα – Παλούκια είναι το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση στην Ευρώπη με 13.000.000 επιβάτες τον χρόνο. Από την εικόνα που σας έδωσα καταλαβαίνετε το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σε όλους τους τομείς .

 Όμως αυτό που υπερέχει όλων των θεμάτων , είναι η ασφάλεια των δημοτών μας αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας.

 Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας , έχουμε κινητοποιήσει τις υπηρεσίες μας, καταγγείλαμε την παραβατικότητα των αθιγγάνων σε όλους τους αρμόδιους φορείς , ζητήσαμε την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμίνας με το οποίο έχουμε αγαστή συνεργασία, όμως δυστυχώς μέχρι σήμερα το πρόβλημα παραμένει άλυτο και εκτιμάται ότι αν δεν ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα θα επιδεινώνεται σε βάρος των κατοίκων όχι μόνο των θιγόμενων περιοχών , αλλά θα επεκταθεί περαιτέρω.

 Ωστόσο η εκτίμηση μας καθώς και η εκτίμηση των κατοίκων της Σαλαμίνας είναι ότι η αριθμητική δύναμη του προσωπικού του Α.Τ. Σαλαμίνας και του Α.Τ. Ασφαλείας Σαλαμίνας καθώς Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας, δεν επαρκεί για τις ανάγκες που έχουν προκύψει σήμερα στο νησί.

 Επειδή όμως , για την αστυνόμευση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες έχετε εσείς την αποκλειστική αρμοδιότητα , θα θέλαμε κρίνοντας το θέμα σαν επιτακτική ανάγκη , να συνδράμετε με τις προσπάθειές σας να ενισχυθούν άμεσα και αποτελεσματικά με ικανό αριθμό το Α.Τ. Σαλαμίνας , το Α.Τ. Ασφαλείας Σαλαμίνας και το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας , ώστε κι αυτά με την σειρά τους να μπορέσουν να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα στο έργο τους.

 Επιπροσθέτως , θα θέλαμε για να περιορισθεί το φαινόμενο, να επιληφθείτε ώστε η ομάδα (ΔΙΑΣ) να ενεργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχους και επεμβάσεις στο νησί μας.

 Όμως όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα η κατάσταση , η μοναδική και οριστική λύση του προβλήματος , είναι μια συντονισμένη επέμβαση πλήρους απομάκρυνσης των διερχόμενων ΡΟΜΑ από το νησί μας.

Σε αυτή ακριβώς τη λύση επικεντρώνεται το αίτημα του Δήμου μας και σας παρακαλώ θερμά να το εξετάσετε με την ευαισθησία που σας διακρίνει, γιατί χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. 


 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση

 Με εκτίμηση
 Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
 Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου

δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο 

43 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6/8/18 17:24

  Η πολύ ευγένεια βλάπτει σε τέτοιες καταστάσεις Ρούλα.Τι προβλέπει ο κανονισμός για την καταπάτηση δημοσίου χώρου; Αυτό που προβλέπεται να το εφαρμόσεις τάχιστα και είσαι και καλυμένη από τον νόμο. Πολλά λόγια και από πράξεις τίποτα δυστυχώς βλέπουμε.Να ξαναιδρύσετε την δημοτική αστυνομία, υπάρχουν παραθυράκια μπόλικα, βρείτε τα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/8/18 00:13

   Γιατί ρε βλάμη, είχε ποτέ ο Δήμος δημοτική αστυνομία; τι να ξαναιδρύσει; Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται; Όσο για την καταπάτηση δημόσιου χώρου, ναι ο νόμος προβλέπει πολλά, πώς όμως θα εφαρμοσθούν; χρειάζονται ισχυρές δυνάμεις και συνεχή βάρδια. Αυτοί είναι σαν τα μυρμήγκια. Τους διώχνεις από το ένα δασύλιο και πάνε στο άλλο και την άλλη μέρα ξανά μανά τα ίδια. Αστα να πάν στο διάολο. Και η κυβέρνηση τους προστατεύει γιατί λέει ότι είναι ευαίσθητη ομάδα, ρε πουφ !!!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος6/8/18 17:35

  Άχρηστη ήσουνα ανάξια παραμένεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/8/18 00:17

   Η καλλίτερη δήμαρχος που είχε ποτέ το νησί. Κατάφερε μέσα από σκύλα και χάρυβδη να κρατήσει όρθιο το Δήμο και να το κάνει ένα απέραντο εργοτάξιο, παντού έργα, έργα, έργα, έργα.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος6/8/18 17:37

  Έλληνες πολίτες είναι και αυτοί ρε φασιστες,εσείς βγάζετε σκουπίδια και κλαδιά όπου σας γουστάρει και οι γυφτοι χεζουν οπου κάνουν κέφι και για την παραβατικότητα να δώσεις στοιχεία ρουλαρα όχι λόγια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/8/18 17:41

   τη πεταξες την εξυπναδα σου,ποιοι ελληνες πολιτες!!!!!!! τα κατακαθια που δεν εχουνε ταυτοτητα ουτε κανουν φορολογικη δηλωση!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/18 17:44

   Κατακάθι είσαι εσυ που νομίζεις ότι είσαι καλύτερος τους επειδή είσαι φασίστας και άσπρος ,και κλέβεις και την εφορία

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/18 18:06

   εσυ τωρα τι γουσταρεις? να πληρωνουμε εμεις στο κρατος και στην εφορια και οι φοροι μας να μοιραζοντε στους ρομα, στους μουσουλμανους λαθρομεταναστες και στα κοπροσκυλα που δεν δουλεψανε ποτε και περνουνε επιδοματα αλληλεγγυης? ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/18 18:52

   Και όπως καταλαβαίνετε όλοι σας ο ρατσιστής φασίστας ΑΝΩΝΥΜΟΣ 6/8/18 18:06

   Δήλωσε ΔΗΜΟΣΙΑ πως κλέβει την

   εφορία για ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ λόγους

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/18 20:08

   ΔΕΝ EIMAI ΦAΣIΣTAΣ ANTIKOYMOYNIΣTHΣ EIMAI MEXPI TO KOKKAΛO ΦYΣIKA AΣΠPOΣ ΣTO KOPMI KAI ΠΛHPΩNΩ THN EΦOPIA MOY KANONIKA.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/8/18 20:38

   Αυτό που προσπάθησα να σου πω τελικά και ελπίζω να κατάλαβες είναι ότι όλο αυτό το τσουβάλιασμα ζέχνει φασιστιλα,οι ρίμα οι ξένοι οι ντόπιοι είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε μια κοινότητα ,μας βάζει να σφαχτούμε ,η δουλειά της αστυνομίας είναι να εφαρμόσει τους νόμους απέναντι σε όλους τους παραβάτες δεν είναι να εξαπολύει προγκρόμ εναντίον κοινωνικών ομάδων.

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/8/18 20:52

   Ρε συ 20,38 ενας εισαι και θες ντε και καλα να ασπαστουμε τις ιδεες σου.γυρνας ολα τα θεματα ολων των μπλογκς και πεταγεσαι σαν τσουτσου παντα στο ιδιο υφος και τονο να προσπαθεις να μας πεισεις οτι η αριστερα ειναι ιδεα κι οχι μπισνα.αντε ρε λεβεντη-ω αραξε στα γραφεια με τα συντροφια,παρτε απο ενα φρεντο εσπρεσσο κι αναφτε λιβανι να ονειρευεστε επαναστασεις κι ασε τον κοσμακη γιατι ο κοσμακης εχει ματια και βλεπει και κριση και κρινει.φιλικα στο λεω γιατι πανω στο μισος σου για την κοινωνια γινεσαι βαρετα αντιπαθητικος

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/8/18 21:03

   Καταρχάς εδώ γράφουν πάνω από τρεις σίγουρα και το ποιος έχει μίσος το βλέπουμε ,να σε ρωτήσω τους γκει τους θες τις λεσβίες;τους χοντρούς τους μετανάστες ;τους κλοσαρ τους γυφτους τους μουσουλμάνους της Θράκης τους θες;ποιος είναι τελικά αυτός που έχει μίσος;καλά για αριστερούς αναρχικούς μην ρωτήσω,μάλλον μόνο την ουράνια και τον Παναγιώταρο γουστάρεις η κάνω λάθος

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/18 22:01

   Ας μας πει καλύτερα αν θέλει και τους Αρβανίτες που είναι και του λόγου του!

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος6/8/18 23:02

   Βεβαιως και τους θελουμε,τουρκοσπορους σαν και του λογου σου δε θελουμε

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/8/18 19:05

   Φασίστες αριστεροι που γουστάρουν του Γύφτους και είναι ρατσιστές και κόμπλεξικοι με τους Έλληνες και μονο γισ αυτό ζουν καλά θα κάνουν να τους πάρουν σπίτι τους .

   Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/8/18 20:34

   Μόλις πάρεις εσυ τον Μιχαλολιάκο έλα να πάρουμε και εμείς τους γυφτους μπατριωτη

   Διαγραφή
  13. Ανώνυμος8/8/18 13:02

   Έχουμε το προνόμιο, και μην το κοροϊδέψει κανένας, να υπάρχουν τα F/B. Εκεί μπορεί να γίνει το ξεκαθάρισμα ποιοι θα μπουν στο νησί και ποιοι όχι, ελέγχοντας τα πάντα. Από αριθμό ατόμων που επιβαίνουν σε κάθε όχημα, ΚΤΕΟ, ασφάλειες και ότι άλλο συνιστά η έννομη τάξη. Όποιος δεν είναι νόμιμος εκτός νησιού.
   Α! και δεν είμαι φασίστας όπως λέτε όποιον διαφωνεί.

   Διαγραφή
  14. Ανώνυμος8/8/18 14:16

   Ρε είσαι στα καλά σου;τραβά ρε @@@ακα να σε δει κανας γιατρός,ποιος νομίζεις ότι είσαι;εγώ δε γουστάρω εσένα γιατί είσαι φασίστας και μ@@@@@κας πρέπει να σε διώξω από το νησί;δεν ντρέπεσαι που γράφεις κουταμάρες;

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος6/8/18 18:40

  Υπάρχουν νόμιμοι καταυλισμοι και δεν το γνωρίζαμε? Μην αφήνετε από απεναντι να περνάνε γύφτοι, διωξτε ΑΜΕΣΑ όλους τους γύφτους από το νησί και θα δείτε πόσο θα αλλαξει. Αν διώξουμε και τους συριζαιους με τους Πακιστανους και τους αλβανους θα βρούμε την υγεία μας, τότε δεν θα υπάρχει δείγμα κλοπής, φονου και εκβιασμού. Όσο για τον 17.37 ο οποιος τους αγαπάει και τους στηρίζει, ας κάνει μια δοκιμη και να αφήσει γύρο από το σπίτι του να στησουν τσαντιρια και μετά έλα να μας πεις την εξυπνάδα σου και να μας αποδείξεις την ανθρωπιά σου. Μ@λ@κ@

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/8/18 19:06

   excuse me κύριε 6/8/18 18:40

   Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως φονιάδες και κλέφτες αποδεδειγμένα με δεκάδες δικογραφίες σε βάρος των μελών της έχει η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ...

   Επίσης έχετε αφήσει υπονοούμενα στο σχόλιο σας πως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν κλοπές φόνους και εκβιασμούς...λέγοντας πως αν φύγουν αυτοί από εδώ θα εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα από το νησί...

   Προσωπικά σαν δημοκρατικός πολίτης είμαι αναγκασμένος να προωθήσω το σχόλιο σας στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να μπορέσουν να σας εντοπίσουν και να αποδείξετε αυτά που λέτε επώνυμα και με στοιχεία...

   Τώρα αν δεν έχετε στοιχεία γι αυτά που λέτε ας φροντίσετε να βρείτε μια πειστική εξήγηση για να δώσετε στον εισαγγελέα για το ρατσιστικό...υβριστικό και άκρως προσβλητικό σχόλιο σας

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/18 19:47

   ΥΓ
   Θα παρακαλούσα πολύ την διαχείριση να μην σβήσει το σχόλιο του ανώνυμου 6/8 /18 18:40

   Καθώς έχει κρατηθεί και σε screeenshot αλλά έχει αντιγράφει...

   Η νομική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον κύριο η την κυρία που σχολίασε αφήνοντας αυτά τα αισχρά υπονοούμενα

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/18 23:36

   ΘΑ HΘEΛA NA ΣE ENHMEPΩΣΩ ΠΩΣ H XPYΣH AYΓH MΠPOΣTA ΣE AYTO ΠOY EXEI KANEI O ΣYPIZA EINAI NHΠIAΓΩΓEIO KAI ΠPIN ME ΠEIΣ ΦAΣIΣTA H XPYΣAYΓITH ΔEN EIMAI KANENA AΠO AYTA AΠΛA AΓAΠAΩ TH ΠATPIΔA MOY KAI BΛEΠOYME TH EKANE O ΣYPIZA ΣAN ANTIΠOΛITEYΣH KAI TH EXEI KANEI TΩPA,AΠΛA ΘA ΣOY ΔΩΣΩ ENA ΠAPAΔEIΓMA ΓIATI YΠAPXOYN ΠOΛΛA ΠΑΡAΔEIΓMATA,EINAI TO MONAΔIKO ANΘEΛΛHNIKO KOMMA ΠOY YΠOΣTHPIZEI TPOMOKPATEΣ BΛEΠE KOYΦONTINA,KAI ΦYΣIKA YΠOΣTHPIZOYN TOYΣ ΛAΘPOMETANAΣTEΣ ME TETOIA AΓAΠH ΠOY AMA EΔINAN THN IΔIA AΓAΠH ΠPOΣ TON EΛΛHNA ΣAN XΩPA ΘA EIMAΣTAN ΠPOΣ TO KAΛΥΤEPO.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/18 00:17

   Εσείς τον Καλαμπόκα τον φονιά του Τεμπονέρα στον Βόλο στις αγροτικές δεν τον πήγατε ;αλλά ξέχασα αυτός ήταν δικός σας,άκου τώρα φασιστακο δικαίως ο Καλαμπόκας όπως και ο Κουφοντίνας πήγαν εκεί που πήγαν αφού το προβλέπει ο νόμος και αν δεν θες να γίνεις ίδιος με αυτούς πρέπει να τηρείς τους νόμους ,αν θες να λες για ελληνική δημοκρατία

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/18 15:19

   Ρε κερατουκλη αριστερογερμανοτσολια,δωσε σε παρακαλω τα φιλια μου στην κυρια μερκελ,ξερεις εσυ,την κορη του ναζι που εχετε μιαν αψογη συνεργασια στα πλαισια της ΕΕ βεβαιως βεβαιως

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/8/18 16:21

   Νααααααααα πεστα μου να μην στα πω,την κουκούλα του παππού σου μανάρι ακόμα την έχει η μάνα σου στη κασέλα ,λες και λογάκια;φιλία στο Νίκο και τον κλασιδιαρη το φίλο σου

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/8/18 18:29

   Τι ωρα παιρνει πρωινο ο κυριος σοιμπλε; και ρωταω εσενα που συνεργαζεσαι με τους θεσμους και σαν δουλοπρεπης θα ξερεις σιγουρα.ρε ουυυυυυυστ αριστερογερμανοτσολιαδες

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/8/18 20:37

   Ρωτά τα αφεντικά σου που τραγουδάνε το Λίλη μαρλεν με τη σβάστικα στο χέρι

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/8/18 22:15

   Ενω εσυ εχεις καμαρι το σφυροδρεπανο και καμαρι το σταλιν εεε!!!!!!

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/8/18 17:38

   ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ,ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος6/8/18 20:06

  Ναννου μαναρα που στρώνεις και εσύ δρόμους πριν τις εκλογες, μάζεψε τους σχολιαστες σου που βρίζουν τους παραθεριστες.

  40 χρόνια στο νησί, φέτος παίρνω τα εκλογικά μου δικαιώματα από εδώ. Θα μείνει το νησί με 15000 μόνιμους κατοίκους και 250000 παραθεριστες. Μηδέν έσοδα θα εχετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος6/8/18 20:51

   Είναι σαν να σε έχουν κερδίσει έτσι και φύγεις ,να κάτσεις εδώ να διορθώσεις με την συμμετοχή σου το νησί ,ψήφισε αυτό που πιστεύεις

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/18 07:28

   Το μόνο ΜΟΤΟ που ταιριάζει στους "Βρωμοχεράδες" είναι:
   Αέρα,αέρα να φύγει η Χολέρα

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος7/8/18 07:13

  Αέρα,αέρα να φύγει η Χολέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος7/8/18 07:27

  Το μόνο ΜΟΤΟ που ταιριάζει στους "Βρωμοχεράδες" είναι:
  Αέρα,αέρα να φύγει η Χολέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος7/8/18 07:36

  Έχετε πλάκα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος7/8/18 15:19

  βαλτε μια μανικα να πλενει κατα τις 10 το πρωι την παραλια που βολταρει και τρεχει χιλιαδες κοσμος και μετα απολαμβανει και τον καφε η τα παρελκομενα.Πλυστικο πιεστικο το λενε το ρημαδι το οχημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος7/8/18 15:20

  βαλτε μια μανικα να πλενει κατα τις 10 το πρωι την παραλια που βολταρει και τρεχει χιλιαδες κοσμος και μετα απολαμβανει και τον καφε η τα παρελκομενα.Πλυστικο πιεστικο το λενε το ρημαδι το οχημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος7/8/18 22:47

  Ο κατσουλας ο σατανιστης που εκανε χοντρομαλακιες ειναι ρομα??
  Εμεις οι ελληνες δυστυχως εχουμε κατι μπουμπουκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος8/8/18 01:14

   ασχετο!!!!!!!!!ασχετο!!!!!!ασχετο!!!!!να πας σε ψυχολογο.....!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος8/8/18 00:05

  Τώρα το θυμήθηκες το Μπιζάνι τέσσερα χρόνια που σου φιλάμε τα ποδια και ζητάμε να βρεθεί μια λύση που μαυρισε η ψυχή μας από το φόβο,από την βρώμα από την κλεψιά από τα μεγάφωνα πρωι μεσημέρι απόγευμα και βράδυ τι έγινε,περιμεναμε ένα θαυμα δεν έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει.Μαλλον ειναι πολύ αργά πια για δάκρυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος8/8/18 11:45

  Οι γυφτοι σας πειραξαν; Πιο γυφτοι απο τους ντοπιους κουλουριωτες δεν υπαρχουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/8/18 08:00

   Εσυ που είσαι απογονος της ΤΡΟΥΜΠΑΣ του Πειραια και των ΒΟΥΡΛΩΝ της ΔΡαπετσωνας, μπορεις να μας πεις εάν γνωρίζεις την πατρότητα σου? Γιατί εκεί έγιναν άνδρες όλοι οι έφηβοι της εποχής που εσύ γεννήθηκες!!!

   Διαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.