Κάνουμε τον πόνο μας τραγούδι … Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στην Κινέτα και στο Μάτι.

Η Ανθρωπιστική Οργάνωση “Στάση Ζωής” κάνει την αλληλεγγύη ΠΡΑΞΗ, στη μεγάλη συναυλία με Σαλαμίνιους τραγουδιστές και καλλιτέχνες που τιμούν το νησί μας με πρωτοβουλία τους …

-->

“Οι συνηθισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά… Στην αλληλεγγύη, στην προσφορά και στην κοινωνική εγρήγορση”. Με το σύνθημα αυτό, η ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής” και το “Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης, την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.15 στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας.


Έχοντας μαζί μας τους Σαλαμίνιους καλλιτέχνες, Γιώργο Παπαϊσιδώρου, Γιάννη Φακίνο, Κατιάνα Ραπατζίκου, Δημήτρη Παγάραλη (κιθάρα - φωνή), Μιχάλη Μεγαλούδη (κιθάρα - φωνή), Κώστα Γεωργακόπουλο (μπουζούκι), Νίκο Γεωργακόπουλο (μπουζούκι), Γιάννη Γκούφα (μπάσο), Άγγελο Μαρινάκη (ντράμς) και παρουσιαστή της ξεχωριστής αυτής βραδιάς τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Καρατζά, που δίχως δεύτερη σκέψη, προσφέρθηκαν και συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, θα ταξιδέψουμε σε μια βραδιά γεμάτη από αγάπη και έμπρακτη αλληλεγγύη, συγκίνηση και δυναμισμό, ενότητα και συμμετοχή, κάνοντας τον πόνο μας τραγούδι.



Ένα μέρος από τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν στο “Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” για την απρόσκοπτη συνέχεια του κοινωνικού έργου του αλλά και για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.



Αντιδρούμε ενεργά στην πρόσφατη τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας. Δρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και κάνουμε το αυτονόητο για όλες και όλους εμάς… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” και τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές