Παναγιώτης Ντελής - Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Ο Παναγιώτης Ντελής του Ιωάννη γεννήθηκε το 1983 στον Πειραιά και είναι άγαμος. Μεγάλωσε στη Σαλαμίνα όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Στη συνέχεια αποφοίτησε από τη Σχολή Ηρακλείτου, με  ειδικότητα «Ηλεκτρονικός Οπτικοακουστικών Συστημάτων».
-->
Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως βοηθός ηλεκτρολόγου σε  εταιρεία Ψύξης – Θέρμανσης (2003 – 2010). Στη συνέχεια εργάσθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με εποχικές συμβάσεις ως υπάλληλος του Δήμου Σαλαμίνας, (2011  μέχρι αρχές  του 2014) και τώρα εργάζεται ως υπάλληλος του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Μεγάλωσε με δημοκρατικά-αγωνιστικά ιδεώδη, σε γνωστή οικογένεια συνδικαλιστών-πολιτικών, με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Ελλάδα. Εμπνευσμένος από αυτά, ασχολήθηκε και ο ίδιος, από τα μαθητικά του χρόνια με τα προβλήματα της γενιάς του και ήταν ενεργό μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας, έως το 2001.

Από το 2017, είναι μέλος της Κεντρικής  Επιτροπής του Πράσινου Κινήματος. Στα ενδιαφέροντά του είναι η Προστασία του Περιβάλλοντος και έχει δράση στο φιλοζωικό κίνημα.

Αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του στην ψήφο των συνδημοτών του της Σαλαμίνας ως υποψήφιος Δήμαρχος, προτείνοντας ένα άλλο μοντέλο για την τοπική αυτοδιοίκηση, με την ελπίδα και την πίστη ότι αξίζει στο νησί του ένα καλύτερο αύριο