Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του 43χρονου που ασελγούσε σε βάρος ανήλικης με διανοητικά προβλήματα στην Σαλαμίνα

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία στοιχεία 43χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος ανήλικου κοριτσιού επί δύο μήνες, στην Σαλαμίνα.

--> Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έχει διανοητικά προβλήματα. Η κακοποίηση άρχισε τον Δεκέμβριο και συνεχίστηκε έως τα τέλη Ιανουαρίου.


Ο δράστης ονομάζεται Αγγελής Μοσχοβής, του Σταύρου και της Ιωάννας, και γεννήθηκε στην Νίκαια Αττικής το 1976.


Κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος από τη Νίκαια του Πειραιά προσπάθησε να αρπάξει με τη βία τη 17χρονη -που φέρεται να είχε νοητική υστέρηση και να διατηρούσε σχέση μαζί της- από το σπίτι της σε περιοχή της Σαλαμίνας, αλλά δεν τα κατάφερε.


Ο 43χρονος που αρχικά διέφυγε συνελήφθη και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Η δημοσίευση θα διαρκέσει έξι μήνες και η Αστυνομία ελπίζει πως θα βοηθήσει στην διαλεύκανση τυχόν άλλων παράνομων πράξεων του 43χρονου.