Ετοιμάζουν απόβαση οι “Rangers” στη Σαλαμίνα!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού “Rangers” ετοιμάζουν βροντερό παρών στο παιχνίδι της Κυριακής στη Σαλαμίνα, κόντρα στον Αμπελακιακό!

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος καθώς σύμφωνα με το telesport.gr. "Η μεγάλη αντεπίθεση του Ιωνικού στον δεύτερο γύρο του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τον έχει φέρει στις παρυφές της

-->


πρώτης δυάδας. Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με τον Εθνικό ο Ιωνικός κάνει ένα μικρό μεν χιλιομετρικά, αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό ταξίδι στη Σαλαμίνα, για να αντιμετωπίσει τον Αμπελακιακό, την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου μπροστά στην κάμερα του 
Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά με ένα ματς λιγότερο. Οι ελπίδες έχουν αναζωπυρωθεί, πλην όμως θα είναι υπαρκτές μόνο αν ο Ιωνικός πετύχει το 4/4 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι Νικαιώτες έχουν τις λιγότερες  εκτός έδρας ήττες στον όμιλο (μόλις μία, μαζί με την Επισκοπή), αλλά δεν τους φτάνει η ισοπαλία. Το ίδιο ακριβώς αισθάνεται και ο Αμπελακιακός, ο οποίος βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία και οφείλει να «χτυπήσει» όλα τα ματς που απομένουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Rangers”:


"Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον πρώτο απο τους τέσσερις τελικούς που έχει μπροστά της για την άνοδο στην football league. Ο σύνδεσμος καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού να δώσει το βροντερό παρών στην Σαλαμίνα και να βοηθήσει τους παίκτες μας να πάρουν τους 3 βαθμούς. Η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ και οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα της. Όλοι ραντεβού από της 12:30 μ.μ το πρωί της Κυριακής στη Σπάθας και όλοι μαζί να φύγουμε για την Σαλαμίνα… 13:00 αναχώρηση!!!"

Με στοιχεία από τις ιστοσελίδες mikriliga.com και telesport.gr