Γιάννης Πλατανιστιώτης: Έχουμε ΟΡΑΜΑ για τη Σαλαμίνα

Έτσι θα πετύχουμε την ΑΛΛΑΓΗ του Δήμου μας και θα τον κάνουμε έναν ΔΥΝΑΤΟ ΔΗΜΟ  έχουμε ΟΡΑΜΑ για τη Σαλαμίνα. Έχετε σκεφτεί το πώς θέλετε να είναι μετά από πολλά χρόνια η Σαλαμίνα? Στον ΔΥΝΑΤΟ ΔΗΜΟ το έχουμε σκεφτεί. Και εργαζόμαστε από τώρα σκληρά για να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον.
Τις βάσεις που θα βρουν τα παιδιά μας. Τις βάσεις που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους. Για μιά Σαλαμίνα που θα στέκεται επάξια δίπλα σε κάθε άλλον Δήμο. 

-->



Ολοι λένε ότι θα κάνουν τα πάντα. Μπορούν όμως? Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ έχει στις τάξεις του την αφρόκρεμα των υποψηφίων. Στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Στελέχη με διδακτορικά, με πανεπιστημιακούς τίτλους και πτυχία. 
Τεχνίτες, επαγγελματίες (και του καθημερινού μόχθου και της επιστήμης), με μακρόχρονη εμπειρία ο καθένας στον επιμέρους τομέα του.

 Αυτές οι εμπειρίες και οι Δεξιότητες όλων μας, θα διοχετευτούν στη προσπάθεια για την υλοποίηση του προγράμματός μας.  Δεξιότητες των υποψηφίων σε συνδυασμό με επαγγελματική εμπειρία και προσωπική ποιότητα, που κανένας άλλος συνδυασμός δεν έχει.

    Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ έχει το ισχυρότερο Κίνητρο για να πετύχει: αγαπάει τη Σαλαμίνα.  Τα στελέχη μας δεν αποσκοπούν σε ιδιοτελείς σκοπούς.  Το Κίνητρό μας είναι να πετύχουμε την υλοποίηση του προγράμματός μας.  Θέλουμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλια των Σαλαμινίων. Το Κίνητρό μας είναι να σας κάνουμε όλους εσάς υπερήφανους.  Το Κίνητρό μας είναι να δούμε τα παιδιά να κάνουν όνειρα για τον τόπο τους.

    Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ξέρει από πού θα βρει τους Πόρους για να κάνει πραγματικότητα τα σχέδιά του. Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, με τη σωστή μέθοδο και τεχνοκρατική προσσέγγιση θα αξιοποιηθούν και τα Περιφερειακά και τα Ευρωπαικά Προγράμματα. Κυρίως όμως, θα εξευρεθούν πόροι με την συνετή διαχείρηση των εσόδων που ήδη υπάρχουν και τα οποία κατασπαταλώνται.

    Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ έχει το σωστό Πρόγραμμα Δράσης.  Είναι μελετημένο. Είναι καλά σχεδιασμένο, με φθηνές και πρακτικές λύσεις, με αποκλειστικό γνώμονα τον Άνθρωπο, τον Δημότη και την εξυπηρέτησή του.