Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "SUPERHEROES"

Το Salamina-Press σας "πάει" θέατρο!
Μεγάλος διαγωνισμός! Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "SUPERHEROES". Γράψτε εδώ σε σχόλιο το ονοματεπώνυμο σας ή κάντε like και share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση στη σελίδα μας στο Facebook

-->

 και μπείτε στη κλήρωση για 3 διπλές προσκλήσεις
 για την παράσταση "SUPERHEROES"
 Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας
Πέμπτη 18 Ιουλίου  στις 21:00


Προσοχή!!! Το ονοματεπώνυμο το γράφετε μόνο μία φορά, αντίστοιχα το like & share στο facebook. Δεκτές είναι οι συμμετοχές που θα γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 Ιουλίου. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 18 Ιουλίου από το blog μας.



Η Art Life παρουσιάζει


SUPERHEROES



Τρεις υπερήρωες ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Ευριπίδειου Θεάτρου στη Σαλαμίνα! 


Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Αντώνης Κρόμπας και ο "άνθρωπος ορχήστρα" Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους με αποστoλή μια μουσικοθεατρική παράσταση με πρωταγωνίστρια τη μουσική και το άφθονο χιούμορ!



 Μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από ροκ και reggae μέχρι βιολιά και λαϊκά, γνωστές προσωπικότητες ξανά συστήνονται μέσα από ξεκαρδιστικές μιμήσεις και stand up comedy που σατιρίζουν την πραγματικότητα μέσα από κείμενα γραμμένα από τους ίδιους!!!

Μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη μέχρι το "επόμενο χτύπημα"...

Μαζί τους οι ~ Σωτήρης Βλησίδης:Πλήκτρα / Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος:Πιάνο, Ακορντεόν, Μπάσο / Χάρης Κωνσταντόπουλος:Κλαρινέτο, Σαξόφωνο / 
Στέλιος Πασχάλης:Τύμπανα

*Πότε;  Την Πέμπτη 18/7/2019 στις 9 μ.μ.

*Που;  Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, λόφος Πατρίς 
Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ.

*Τιμή εισιτηρίου: 10€ προπώληση , 12€ ταμείο  


*Εισιτήρια προπωλούνται στο Coffee Academy Σαλαμίνας (λεωφ.Σαλαμίνας 235, τηλ. 2104644044) και μέσω του Viva.gr, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης viva (πρατήρια Shell, Wind, My Market).


*τηλέφωνο επικοινωνίας  6970406477




Οργάνωση Art Life ΑμΚΕ