Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Λύση συνεργασίας GPS SEE / Valencia C.F. - Maracana Sports Arena

Σας γνωστοποιούμε ότι με την εταιρεία με την επωνυμία ¨ΚΑΛΕΡΓΗΣ Α-ΜΠΑΡΜΠΑΣ Σ ΟΕ¨, ιδιοκτήτη του Maracana Sports Arena, που λειτουργεί στο νησί της Σαλαμίνας, έχουμε διακόψει τη συνεργασία μας και από τις 17/7/2019 η εν λόγω εταιρεία δεν ανήκει στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου ¨GPS SEE / VALENCIA C.F.¨.

-->


Σας καθιστούμε συνεπώς κοινωνούς του ότι η προκείμενη εταιρεία απαγορεύεται ρητά να προβαίνει σε οποιαδήποτε εμπορική ή άλλη χρήση των σημάτων και εν γένει διακριτικών γνωρισμάτων της δικαιοπαρόχου μας εν είδει σήματος ή με άλλο τρόπο, να χρησιμοποιεί μέρος της επωνυμίας της δικαιοπαρόχου μας κατά τη συμμετοχή του σε πρωταθλήματα, αθλητικές εκδηλώσεις κλπ., και εν γένει απαγορεύεται να παραπλανά και να προκαλεί σύγχυση σε σχέση με την συμμετοχή του στο δίκτυο ¨GPS SEE/VALENCIA C.F.¨.  Ιδίως δε, σας ενημερώνουμε ότι του έχει πλέον απαγορευτεί οποιαδήποτε αποτύπωση των προστατευόμενων σημάτων της ¨GPS SEE/VALENCIA CF¨ είτε σε υλικό (έντυπο, όπως λ.χ. διαφημιστικά φυλλάδια, καρτολίνες, ή μη) ή οπτικοακουστικό φορέα, είτε στις προθήκες των εμπορικών καταστημάτων της επιχείρησής του και εντός αυτών, είτε στο διαδίκτυο στα «domain names» (ονόματα περιοχών), ηλεκτρονικές διευθύνσεις, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εν γένει σε ιστοσελίδες πάσης φύσεως που διαχειρίζεται, καθώς και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς επίσης και σε ιστοσελίδες αγγελιών που διαχειρίζονται τρίτοι, όπως επίσης του απαγορεύεται οποιαδήποτε απομίμηση, παραποίηση και εν γένει χρήση αυτών στις συναλλαγές του (όπως λ.χ. με διαφήμιση και προβολή της επιχείρησής του μέσω αυτών ή άλλων πανομοιότυπων). 


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/7/19 19:29

    Μια σχολή ποδοσφαίρου της προκοπής πήγε να ανοίξει και την διαλύσατε και αυτή......δεν είστε για τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.