Αχ Σαλαμίνα τι απόγονους ανέθρεψες!

Αγαπητέ Κύριε, Αγαπητή Κυρία, σας γνωρίζω τα παράπονά μου από την περιοχή των Σεληνίων.Και ναι μεν ο Δήμος φρόντισε να εξυπηρετήσει τους λουόμενους της περιοχής Σεληνίων Σαλαμίνας, φτιάχνοντας κιόσκια, βάζοντας παγκάκια κατά μήκος της παραλίας που είναι προσβάσιμη στους λουόμενους, αλλά και στους περιπατητές…. Όμως οι πλοιοκτήτες του ναυτικού ομίλου Σεληνίων, απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτές τις ανέσεις.

-->
Δικό μας το λιμάνι για τα γιώτ μας αλλά και όχι άλλος από εμάς…. εδώ. Για του λόγου το αληθές οι φωτό δείχνουν την ευγένεια των εφοπλιστών, να μη δέχονται ανθρώπους στο κιόσκι, παρά καρέκλες για βαφή. Και αφού μας βλέπουν να θέλουμε να καθίσουμε , δυσανασχετούν τη μια μέρα, μας βάζουν μηχανάκια στην πρόσβαση στο κιόσκι και την επομένη ανέβασαν καρέκλες για βάψιμο.

Και πότε να περιμένουμε να στεγνώσει η KRAFT μπογιά πάνω στο τραπέζι και αν θέλει ο βαφέας να κάθετε σε καλής ποιότητα βαφή…. αν λέω, να την περάσει και δεύτερο χέρι και να βάψει και όλο το σετ των εφοπλιστών…. εμείς πότε θα μπορέσουμε να καθίσουμε , αφού εκεί στο θεατράκι κάνουμε μπάνιο. Θα μου πείτε, πάρε το ψωμοτύρι σου και πάνε αλλού. Αχ Σαλαμίνα τι απόγονους ανέθρεψες!!!!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Αλεξ. Κούρτη