ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητοί Συνάδελφοι σας υπενθυμίζουμε ότι, συνεχίζεται η «ΘΕΡΙΝΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019» στα εμπορικά καταστήματα και θα λήξει το ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019. Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας σας εύχονται
-->
ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!

2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 & ΩΡΑ 21:00 στην «ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΛΙΑΚΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» η «ΒΡΑΔΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ» παρατήρηση Σελήνης, Δία και Κρόνου με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος παράρτημα Σαλαμίνας. Ευχαριστούμε θερμά τον Κ. Κώστα Ραπατζίκο που με ευχαρίστηση δέχθηκε την πρότασή μας και ευελπιστούμε και σε άλλες συνεργασίες.

3) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Από εκτιμήσεις των μελών μας, φέτος το καλοκαίρι το νησί μας έχουν επισκεφθεί αρκετοί Έλληνες και ειδικά ξένοι τουρίστες το οποίο δείχνει ότι η Σαλαμίνα έχει προοπτικές αρκεί να φροντίσει ο καθένας μας από την μεριά του για το καλύτερο.

4) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σαλαμίνας Κ. Παναγόπουλο Γεώργιο και τα μέλη του προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις μας.

5) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Σύλλογός μας σας υπενθυμίζει ότι, όσοι από εσάς δεν μας έχετε στείλει ακόμη την κάρτα και 2 φωτογραφίες της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονική μορφή στο email του Συλλόγου μας : e-b-s-s_@hotmail.com  θα πρέπει σύντομα να μας τα στείλετε προκειμένου να ενταχθούν στο νέο site του Συλλόγου μας έτσι ώστε να διαφημίζεται μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα η επιχείρησή σας.

6) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας εύχεται «ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» σε όλους και «ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» για όσους εργάζονται τον μήνα Αύγουστο.

7) ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Σαλαμίνας καλωσορίζουν τα νέα μέλη τους, που είναι τα εξής:
ü Καραμανλής Σερ – Κανάκη Αιμ. & ΣΙΑ Ο.Ε. (καφετέρια «MARCUCK», Λ. Φανερωμένης 106, τηλ.2114110050).
ü Φυτούσης Άγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε. (beach bar «PARALIO», Καραϊσκακη & Πλαστήρος 1, τηλ.2104685131).
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΥ ΟΡΣΙΑ                                                                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ