ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ

Για τα αθλητικά σωματεία που στεγάζονται σε χώρους άθλησης του δήμου και για την αποκλειστικότητα διαχείρισης αυτών των χωρών αναρωτιέται αναγνώστης του salamina press σε email που μας έστειλε. Συγκεκριμένα γράφει:

-->


"Είμαι Δημότης Σαλαμινος πληρώνω Δημοτικά τέλη και επιθυμω να αθληθω και να παίξω τένις .Δυστυχως όμως όποτε έχω πάει έχω βρει τα γήπεδα κλειδωμένα .
Δεν γνωρίζω ποιος είναι αρμόδιος και εάν υπάρχει κάποιο προγραμμα για τους Δημότες σε συνεργασία με τον Σύλλογο τένις .
Ελπίζω η νέα Δημοτική αρχή να επιληφθεί του θέματος και να διαθέσει τα Δημοτικά γήπεδα και για τους Δημότες εκδίδοντας σχετικό εβδομαδιαίο προγραμμα."


Η λογική λέει ότι αφού αυτοί οι χώροι είναι δημοτικοί ανήκουν στους δημότες κατά συνέπεια θα πρέπει να έχουν και ώρες στις οποίες οι δημότες θα μπορούν να αθλούνται. Αυτό όμως δεν ισχύει και δεν αφορά μόνο τα γήπεδα του τένις αλλά και τα δύο κλειστά γυμναστήρια του νησιού στα οποία τα προγράμματα είναι τέτοια που δεν αφήνουν χρόνο για τέτοιου τύπου "παραχωρήσεις". Ακόμα πιο σημαντικό θα ήταν ο ίδιος ο δήμος να έχει προγράμματα εκγύμνασης για τους πολίτες στους χώρους που του ανήκουν. Ας ελπίσουμε η νέα δημοτική αρχή να κάνει ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση