Η ΟΡ.Μ.Α για το κλείσιμο των γραφείων της Χ.Α. στη Σαλαμίνα - Σφοδρή επίθεση κατά της πρώην Δημάρχου

η ΟΡΜΑ έξω από τα γραφεία της Χ.Α στη Σαλαμίνα
Η λήξη των εφτά χρόνων της σκοτεινής παρουσίας της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο συνοδεύτηκε με το κλείσιμο των περισσότερων γραφείων της σε όλη την Ελλάδα. Τα τρία εναπομείναντα γραφεία στην Αττική περιγράφουν την κατηφόρα, στην οποία βρίσκεται και οσονούπω θα καταλήξει στο γκρεμό. Το πιο πρόσφατο λουκέτο που μπήκε ήταν στη ‘’σφηκοφωλιά’’ της Σαλαμίνας. 

-->

Αν και τα τελευταία δύο χρόνια υπολειτουργούσε, πραγματοποιώντας ελάχιστες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, εκδηλώσεις και πλαισιωμένες από ξεχασμένους χουντόγερους, οι επίσημοι ‘’τίτλοι του τέλους’’ έπεσαν πριν δύο εβδομάδες και σκόρπισε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στο ντόπιο πληθυσμό που είχε ταλαιπωρηθεί από την παρουσία των νεοναζί.

Τα γραφεία της Σαλαμίνας υπήρχαν από τη δεκαετία του `90 όταν η Χρυσή Αυγή ήταν μια μικρή συμμορία, αλλά λειτουργούσαν χάρις την ανοχή του παραδοσιακού, συντηρητικού χαρακτήρα του νησιού.  Η υπόθεση της Σαλαμίνας, δυστυχώς, προσέφερε πλούσια ‘’τροφή’’ στον Μαχητικό Αντιφασισμό που, ευτυχώς, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα των συσχετισμών και των συνθηκών των τελευταίων 4 χρόνων, κατάφερε να απομονώσει τους φασίστες και να τους κάνει ‘’ξένους’’ στην περιοχή.

διαβάστε περισσότερα εδώ
-->