«Δεν αποτελεί δικαιολογία -η όποια, ανυπόστατη κατ’ εμέ, πικρία τους- να τις οδηγήσει να βάλουν την υπογραφή τους, κάτω από ένα τόσο κατάπτυστο κείμενο»

Με την σκέψη μου στραμμένη στο χτες δεν θα κάνω το λάθος να αφήσω την πένα μου σήμερα (όπως έκαναν εκείνοι) να κατρακυλήσει….
Θα μείνω σταθερά και ανυποχώρητα με εκτίμηση και αγάπη σε αυτά που μας ένωσαν τόσα χρόνια (αναφέρομαι στις δύο κυρίες) σε μια κοινή πορεία για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας και θα αφήσω ανοιχτή την πόρτα του
-->

μυαλού μου, να δραπετεύσει η πικρία, τούτη την ξεχωριστή στιγμή, για τις τόσες ανακρίβειες , που δυστυχώς διάβασα, στο κείμενο της ανεξαρτητοποίησης των τριών  -«ανεξάρτητων» πλέον- δημοτικών συμβούλων της «Πρωτοβουλίας πολιτών Σαλαμίνας».

Ευχαριστώ ,λοιπόν, και τους τρεις και ιδιαιτέρως την κ. Καραγιάννη Λούλα και την κ. Καρνέση Σοφία, για την βοήθειά τους και τους τονίζω με ιδιαίτερο σεβασμό, πως κατά την άποψή μου, δεν αποτελεί δικαιολογία -η όποια, ανυπόστατη  κατ’ εμέ, πικρία τους-  να τις οδηγήσει να βάλουν την υπογραφή τους, κάτω από ένα τόσο κατάπτυστο κείμενο.

Σε κάθε περίπτωση, τους εύχομαι οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στους «νέους ρόλους» που επέλεξαν και τους δηλώνω πως τις απαντήσεις επί των «νέων δημοτικών επιλογών τους», θα τις λαμβάνουν μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με τιμή

Γιάννης Τσαβαρής
Π. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Δημοτικός Σύμβουλος

-->