Κοπή πίτας Παραρτήματος Σαλαμίνος ΕΑΑΣ

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, το Παράρτημα Σαλαμίνος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) διοργάνωσε την κοπή της πατροπαράδοτης πίτας και συνεστίαση των μελών του στο κέντρο «Κοντορόκος» της νήσου.

-->


Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταξίαρχος εα Αργύριος Μιχαλάκης και ο αντιπρόεδρος Ταξίαρχος εα Όθων Κυπριωτάκης.

Παρέστησαν ως εκπρόσωπος του σεβ μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κκ Κωνσταντίνου ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π Χριστόδουλος, που ευλόγησε την πίτα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνος Κος Γεώργιος Παναγόπουλος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κκ Κόγια και Διολέτη και τη δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της Βιβλιοθήκης Κα Μπίλλια, ο Συνταγματάρχης (ΕΜ) Κωνσταντίνος Πολίτης ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΣ και το μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ Ταξχος εα Δημήτριος Χατσίκας.
-->
Τα δύο αναμνηστικά νομίσματα στην πίτα, τα οποία συνοδεύονταν από αντίστοιχες εικόνες του αγίου Μηνά (πολιούχου της νήσου) και του αγίου Δημητρίου, κέρδισαν ο επίτιμος αρχηγός Λιμενικού Σώματος Ναύαρχος εα Χρήστος Δελημιχάλης και η Κα Ορσία Μιχαλάκη. -->