Η απάντηση των Sangre Azul - Φίλων Αίαντα Σαλαμίνας

Καλούμε τις δυο διοικήσεις , ΑΙΑΣ 1931 / Αίαντας Σαλαμίνας & @Αμπελακιακού στον προσεχή αγώνα κυπέλλου να πραγματοποιήσουν αν είναι δυνατόν αγώνα επίδειξης Ακαδημιών και συνοδεία φέρελπις ποδοσφαιριστών ακαδημιών στην είσοδο των ομάδων ακόμη και παραμονή για ballboys.

-->
Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όλα αυτά τα μικρα παιδιά μπροστά σε τόσο κόσμο ( οι πληροφορίες αναφέρουν πως το γήπεδο μας θα είναι κατάμεστο ) !!
Ξέρουμε τις δυσκολίες διότι το ματς είναι καθημερινή και υπάρχουν φροντιστήρια , σχολεία και μαθήματα όμως με καλή θέληση όλα γίνονται !!

Εμείς δεν ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ !

ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !!

ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ....

ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ !!!!
-->
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ :
Georgios Gavrilakis
Pantelis Mpakirtzis
* Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΕ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ . ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !
**ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ , ΠΑΓΚΟ & ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ . ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .....
***ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΑΥΤΟ Η ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ...
**** ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ , ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ , ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ .... ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ... ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ .... ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ , ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !
Ο ΑΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ !