Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Σαλαμίνας

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και όλων όσων χυδαιοτήτων έχουν γραφτεί αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο, πως ουδέποτε ο Διευθυντής του Λυκείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων υπήρξαν "ανεύθυνοι" και "αδιάφοροι" απέναντι στους μαθητές και κατά συνέπεια στο κοινωνικό σύνολο της Σαλαμίνας...!!

-->


Ενώ η εκδρομή είχε "κλειστεί" μήνες νωρίτερα και τις τελευταίες μόλις ημέρες ακούστηκαν διάφορα στα ΜΜΕ και στον διαδικτυακό χώρο, ο Διευθυντής του Λυκείου Σαλαμίνας και ο Σύλλογος, έκαναν πολλές ενέργειες πριν πραγματοποιήσουν την εκπαιδευτική σχολική εκδρομή των μαθητών..!!

Χαρακτηριστικά αναφέρουν πως ήρθαν σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών και με την Ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη,, οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν πως ΔΕΝ υφίσταται κανένας σοβαρός λόγος προβληματισμού, ώστε να ακυρωθεί η προγραμματισμένη εκπαιδευτική σχολική εκδρομή στην γειτονική χώρα Ιταλία..!!

-->
Έτσι λοιπόν αφότου οι μαθητές έφτασαν στην Ρώμη, λίγες ώρες αργότερα η υπουργός Παιδείας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πως αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές στην γειτονική χώρα, σαν μέτρο πρόληψης της εξάπλωσης του ιού..!!

Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση:






-->