ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ- ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: 2 - 2


Δεν θέλουν να χάσουν και δεν θα χάσουν με τίποτα.Η ψυχή το πάθος και η θέληση τους ξεπερνά κάθε αντίπαλο παίκτη ή διαιτητή. 


Σε μια τρομερή βδομάδα για την ομάδα μας , στο τρίτο παιχνίδι εντός 7 ημερών,  με πολύ προσήλωση έναντι σε μια ομάδα που έρχεται από ρεπό στην πρώτη αγωνιστική και έχοντας αποκλειστεί στο κύπελλο 2 εβδομάδες πρίν,  η ομάδα μας έκανε την ολική επαναφορά από το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-2 στο τέλος του παιχνιδιού με τον αρχηγό Manis Sgourdas  να ισοφαρίζει,  και με τον Γιώργος Πέτσι  να έχει κάνει τη μείωση του σκορ σε 2-1  νωρίτερα . 
Τα λιονταρια μας , έδειξαν προσήλωση στο πλάνο του Β' ημιχρόνου που έθεσε ο κοουτσ,  αλλάζοντας έως και 3 σχηματισμούς,  με τους παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας σήμερα. 
Δε θα αναφερθούμε καν στη διαιτησία ούτε για τα 2 πέναλτι ούτε και στην κόκκινη που έπρεπε να πάρει ο αντίπαλος ( σε τακλιν στον Zwto Kidi  στη σέντρα ενώ βγαίναμε σε αντεπίθεση, τακλιν που ο διαιτητής συνεστησε να μείνει εξω ο παίκτης μας λόγω ότι πήγε να του σπάσει το πόδι). Την επόμενη εβδομάδα με τον Παντζιτζιφιακο στην έδρα μας , αναμένουμε τη συνέχεια για το πρωτάθλημα για την ομάδα μας.
Πάμε δυνατά ομάδα 
#forzaSquadra