Πρόσκληση 55ης τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνας


Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/18 να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαλαμίνος, την 25η -10-2021 ημέρα της εβδομάδας ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 9.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα.

 1.- ΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης καθορισμό όρων διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου : ¨ Εκπόνηση τεχνικογεωλογικής μελέτης κατολισθητικών φαινομένων στη Νήσο Σαλαμίνα ( περιοχές Πόρτο Φίνο , Κακή Βίγλα κ.λ.π. ) ¨.

 2.-Έγκριση Ι πρακτικού Ε.Ε.Ε.Ε.Σ. της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Αγροτική οδοποιία Σαλαμίνας για την βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική Γή και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

 3.- Έγκριση πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια διαφόρων λαμπτήρων και υλικών στην Δ. Εν. Σαλαμίνας , Προμήθεια διαφόρων λαμπτήρων και υλικών στην Δ. Εν. Αμπελακίων, Προμήθεια εορταστικών στολιδιών».

 4.- Έγκριση πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών για την «Προμήθεια Η/Υ, ανταλλακτικών των Η/Υ, στοιχείων δικτύωσης, και των περιφερειακών τους».

 5.- Έγκριση παράτασης προθεσμίας της υπηρεσίας «Ανύψωση κατάβαση καλυμμάτων φρεατίων».

 6.- Έγκριση σύναψης και ανάθεσης Δημόσιας σύμβασης των εργασιών : α) Εργασίες κλάδευσης-κοπής υψηλών και επικίνδυνων δέντρων συμπεριλαμβανομένων σχολικών μονάδων και β) Αποψιλώσεις -συντηρήσεις κοινοχρήστων χώρων.

 7.- Αποδοχή πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, επιδοτήσεων, δωρεών προς τον Δήμο και αποφάσεων ένταξης πράξεών του σε αναπτυξιακά προγράμματα.

 8.- Ορισμός μελών για συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού που αφορά: «Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων και εφαρμογές Smart Cities, με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Σαλαμίνας».

 9.- Παραχώρηση δυο κατοικιών που διαθέτει ο Δήμος στον Κορυδαλλό σε φοιτητές.

 10.- Ορισμός Νομικών Συμβούλων του Δήμου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Μεταβατικού Σαλαμίνας.

 11.- Αποδέσμευση εγγυητικής επιστολής με αρίθμ. 809435 της «Προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας»

 12.- Εισηγητική Έκθεση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για την 5 η αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2021.

 13.- Έγκριση 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Σαλαμίνας οικ. έτους 2021.

 14.- Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και της ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Προσφορών του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ TOY ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ SMART CITIES, ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ».


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ