Ο Ζωγράφος Παναγιώτης (Τάκης) Βαρελάς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωσης στη Σαλαμίνα

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμίνας
με τη Λαϊκή Συσπείρωση με υπ.  Δήμαρχο τη Μαρία Παπαελευθερίου
Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς Τοπικές Εκλογές ο Ζωγράφος Παναγιώτης (Τάκης) Βαρελάς, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας ( ΕΕΤΕ) θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωσης στη Σαλαμίνα.
-->


«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, - δήλωσε, ο Τάκης Βαρελάς - , αποτυπώνει την συστράτευση του, με όσους αντιπαλεύουν ταξικά, πολιτικά  και αταλάντευτα την βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος και βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την ανατροπή του.
Ενας αγώνας ενιαίος και πολυεπίπεδος, ενάντια σε κάθε κυβέρνηση, είτε λεγόταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΖΑΝΕΛ, και το μαντρόσκυλο τους η ΧΑ,  όλοι τους εντολοδόχοι της ΕΕ, του ΝΑΤΟ,
Ένας διαρκείς αγώνας, για να έχουν όλοι εργαζόμενοι δουλειά, δωρεάν υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια, την ασφάλιση και  σύνταξη.
Να έχουν όλοι, δωρεάν πρόσβαση στα αγαθά της τέχνης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.


Ζούμε σε ένα απο τα πιο όμορφα νησιά της πατρίδας μας, με την πιο βάρβαρη συμπεριφορά όλων των κυβερνήσεων και όλων των δήμαρχων που διοικήσαν το Δήμο, ως αποτέλεσμα της αποδοχής των κυβερνητικών επιλογών τους, άφησαν το νησί και τους κατοίκους του αθωράκιστους, ανοχύρωτους, ερμαιους, σε παρατεταμένη εξαθλίωση.
Αυτή είναι πρώτη και μεγαλύτερη πολιτική ευθύνη τους, η ανοχή, η συμπόρευση και η διεκπεραίωση όλων τον αποφάσεων των κυβερνήσεων διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της πλήρους εγκατάλειψης και για αυτήν πρέπει να τιμωρηθούν με την καταψήφιση τους


Τα περι ικανότητας τους, τα αποτυπώνει το έργο τους.
Δυστυχώς τριτοκοσμικές εικόνες.
Εδώ στο νησί της Σαλαμίνας, που τα καλοκαίρια έρχονται να βρουν λίγη δροσά οι 300.000 εργαζόμενοι της Αθήνας και του Πειραιά, αντικρίζουν και ζουν την αγιότητα της κρατικής αδιαφορίας.


Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι δηλώνοντες, ως νέοι υποψήφιοι Δήμαρχοι.
Δεν είναι νέοι, «είναι το παλιό που ντύθηκε και έρχεται σαν νέο». Είναι οι ίδιοι οι οποίοι, μέσα από τις προσωπικές τους διαφορές και τις ίδιες πολιτικές, τις οποίες υπηρέτησαν κατά γράμμα, σήμερα δηλώνουν, ανευ πολιτικής, άνευ κόμματος, λες και είναι μεγάλος τόπος η Σαλαμίνα και δεν γνωριζόμαστε όλοι.


Καλώ τους συνδημότες μου, να μην υποκύψουν στα κελεύσματα, τις πελατειακές σχέσεις και τις προσωπικές υποσχέσεις.
Ο μόνος δρόμος που φέρνει δυνατές καθημερινές ανάσες, μεγάλες ανατροπές στη ζωή , και κάνει την πραγματική διαφορά,  είναι δρόμος της συμμετετοχής, στήριξης και υπερψήφισης της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφια Δήμαρχο Σαλαμίνας, την Μαρία Παπαελευθερίου και το Γιάννη Πρωτούλη Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.
Εδώ κτυπάει η καρδιά των αταλάντευτων αγωνιστών, παντός καιρού που δεν υποτάσσονται και δεν υπηρετούν τα κλύσματα καμιάς κυβέρνησης, θεσμών, εταίρων κλπ αρπαχτικών της περιουσίας του λαού.


Με πίστη στους κοινωνικούς αγώνες,
κάνουμε την πραγματική διαφορά
Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση


Βαρελάς Τάκης
Ζωγραφος