Μερικοί θα την προτιμούσαν ακόμα σ’ αυτή τη κατάσταση ...


Ενώ μετά κόπων και βασάνων, ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της προβλήτας του Καματερού, πληροφορίες λένε ότι τώρα αντιδρούν κάποιοι πλοιοκτήτες οι οποίοι δεν θέλουν πια να χρησιμοποιήσουν τη προβλήτα του Καματερού διότι δεν τους συμφέρει.
Όλο αυτό το διάστημα που η μετακίνηση του κοινού γινόταν μόνο από τη προβλήτα των Παλουκίων, ο χρόνος μέχρι το λιμάνι του Πειραιά περιέργως δεν μειώθηκε, αφού πριν υπήρχε και η στάση στο Καματερό.
Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι κουτοπόνηροι πλοιοκτήτες υπολόγισαν πως έτσι κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολη και πιο κερδοφόρα ,αφού δεν έχουν τις μανούβρες για να δέσουν στο Καματερό αλλά εξοικονομούν και καύσιμα επειδή η ταχύτητα του σκάφους είναι πιο μικρή.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δεν νοιάζεται κανείς; Να μην ξεχνούν οι πλοιοκτήτες ότι η συγκεκριμένη γραμμή ανέβηκε λόγο του πιο εύκολου πάρκιν που βρίσκεις στο Καματερό.

Απ’ τη μία το τσιμπημένο εισιτήριο, απ’ την άλλη η ασυνέπεια προς τον επιβάτη, στο τέλος θα καταντήσουν τη γραμμή Σαλαμίνα-Πειραιά όπως ήταν πριν κάποια χρόνια που κυνήγαγαν τον επιβάτη με το τουφέκι!
Ήδη αρκετός κόσμος που εργάζεται στο Πειραιά χρησιμοποιεί το καραβάκι για Πέραμα και μετά το λεωφορείο.
Οι καιροί είναι δύσκολοι , και οι εργαζόμενοι υπολογίζουν πλέον και το τελευταίο ευρώ!

Για να δούμε ποια ομάδα απ’ τους πλοιοκτήτες θα επικρατήσει;
Ή λέτε να έχουμε διαχωρισμό, άλλοι να πιάνουν και τις δύο προβλήτες και άλλοι μόνο τη μία; Κοντός ψαλμός αλληλούια…

by Cyborg