Ανακοινώσεις απ' το Δήμο Σαλαμίνος

Διεθνής Ημέρα Μουσείων στις 18 Μαΐου 2008, ημέρα Κυριακή, και ο Χώρος Μνήμης Άγγελου Σικελιανού στη Φανερωμένη Σαλαμίνας, θα είναι ανοιχτά για το κοινό από τις 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Σαλαμίνα, 18 Απριλίου 2008
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΕΡΕΥΝΑ"

Αγαπητοί συνδημότες, φίλοι και φίλες.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα τμήματα παραδοσιακών χορών για τη νέα περίοδο και για την εκμάθηση αρχαρίων, που γίνεται δωρεάν και στα πλαίσια της προσπάθειά μας να διασώσουμε και διατηρήσουμε την πολύτιμη λαϊκή μας παράδοση στους δύσκολους χρόνους της ισοπέδωσης, της ομογενοποιήσεις που κατακλύζει την Υφήλιο.
Με την πεποίθηση, ότι όλοι μας οφείλουμε στην παράδοση και στην ιστορία μας, έχουμε χρέος να σώσουμε ότι πολύτιμο μας άφησαν οι προγονοί μας.
Γι' αυτό καλούμε να μας στηρίξετε στην προσπάθειά μας με τη δική σας συμμετοχή στα χορευτικά τμήματά μας. Έτσι μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης – Λαογραφικού Μουσείου (Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας) και στο τηλέφωνο 2104654180 τις καθημερινές εργάσιμες ώρες για πληρέστερη ενημέρωση και για τις εγγραφές σας.

Εκ του Δ.Σ.