Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Με αφορμή κάποια σχόλια που έγιναν για το blog μας πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το SALAMINA-PRESS είναι ανοιχτό σε όλους. Το σύνθημά μας όταν ξεκινήσαμε ήταν και είναι "Ελευθερία στην Ενημέρωση". Το blog ξεκίνησε πριν δύο μήνες και στη πορεία πολλοί ήρθαν στη παρέα μας είτε γράφοντας με ψευδώνυμο τις απόψεις τους, είτε στέλνοντας πληροφορίες για το τί συμβαίνει στο νησί μας .
Εμείς απ' τη μεριά μας ψάχνουμε σε καθημερινή βάση ό,τι είδηση μπορεί να υπάρχει και να αφορά στο νησί μας. Το ότι έχουμε αναρτήσει δύο δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει μόνο με το ότι αναφέρονται στη Σαλαμίνα. Άλλωστε έχουμε γράψει και για τη συνέντευξη του Ιωάννη Τραγάκη στο ραδιοσταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ την Τετάρτη 23/4/08, στην οποία μιλούσε γενικότερα για τη Β΄ Πειραιά. Η ορθότητα των απόψεων δεν κρίνεται με κομματικά κριτήρια, ούτε είναι προνόμιο συγκεκριμένων πολιτικών χώρων. Ευχαρίστως θα φιλοξενήσουμε οποιοδήποτε κόμμα θελήσει να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας, πράγμα που ευχόμαστε να συμβεί, μια και πιστεύουμε πως τον έχουν ξεχάσει.
Το SALAMINA-PRESS είναι εκπρόσωπος της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης ενημέρωσης των Σαλαμίνιων Πολιτών. Δε λογοκρίνει τους συντάκτες και τους αναγνώστες του και δεν προτίθεται να λογοκριθεί από κανέναν.

από SALAMINA-PRESS