Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του Αίαντα.

Απογοήτευση,γκρίνια και θλίψη επικρατεί πλέον σε όλους τους φιλάθλους του Αίαντα που είδαν σήμερα την ομάδα να ηττάται με το ταπεινωτικό σκορ 0-4 από τον Παναιτωλικό. Τέτοια συντριβή εντός έδρας είχε πολλά χρόνια να γευτεί, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι απογοητευμένοι άρχισαν να αποχωρούν απ' το στάδιο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!
Κάτω από άλλες συνθήκες θα κατακρίναμε αυτή τη στάση των φιλάθλων, αλλά μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Βύζα(φήμες για στημένο παιχνίδι,παραίτηση προπονητή που τελικά δεν έγινε "για τι καλό της ομάδας") ο κόσμος του Αίαντα είναι σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.
Οι φήμες για στήσιμο και του σημερινού αγώνα έδιναν και έπερναν στην εξέδρα, ο κόσμος αγανακτισμένος βλέπει πλέον ότι η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες όσον αφορά τη παραμονή της στη κατηγορία ενώ οι διοικούντες απ' τη μεριά τους ποιούν τη νήσσα!
Το SALAMINA-PRESS στο post που ανέβασε τη Τετάρτη 14 Μαΐου σχετικά με τον αγώνα με το Βύζα, ενώ μπορούσε να δώσει έκταση στο θέμα, με σίγουρα αρνητικές επιπτώσεις για την ομάδα μας , δεν έδωσε γιατί σεβάστηκε την ιστορία του Αίαντα και τους φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα όπου και να παίζει.
Με την σημερινή απαράδεκτη εμφάνιση του Αίαντα κάποιοι σίγουρα δεν σέβονται ούτε την ιστορία του αλλά και ούτε τους φιλάθλους του.
Δυστυχώς μόνοι τους επιβεβαιώνουν τις φήμες.