Δραστηριότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας.


από mail που δεχθήκαμε απ' το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας.

26/6/2008

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στον εξωραϊσμό της παραλίας της Σαλαμίνας και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού, πήρε τις πιο κάτω αποφάσεις:

1. Συνέταξε μελέτη για το έργο «Πλακόστρωση κρηπιδώματος Παραλίας Σαλαμίνας» με προϋπολογισμό 155.652,00 € και προχώρησε στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου αυτού και σε συνδυασμό με την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού, που εκτελείται από το Δήμο Σαλαμίνας, η παραλία θα αλλάξει όψη.

2. Αποφάσισε και προχώρησε στην ενοικίαση 12 χημικών τουαλετών εκ των οποίων οι 10 είναι απλές και οι 2 για ΑΜΕΑ και την τοποθέτησή τους σε πολυσύχναστα σημεία της Σαλαμίνας (Παραλία Σαλαμίνας, Παλούκια, Σελήνια, Καματερό, χώρο λαϊκής αγοράς).

Η εταιρεία ALBATROS ΕΠΕ, από την οποία ενοικιάστηκαν οι τουαλέτες αντί του ποσού των 1332,80 € ανά μήνα, προσέφερε δωρεάν δύο ακόμη τουαλέτες ΑΜΕΑ και ανέλαβε τη μεταφορά και τοποθέτησή τους στη Σαλαμίνα καθώς και τον εβδομαδιαίο έλεγχο και καθαρισμό τους.

3. Προμηθεύτηκε και τοποθέτησε σε κεντρικά σημεία του νησιού καλαίσθητα ξύλινα κιόσκια, ενώ μετά από αίτημα του Δήμου Αμπελακίων θα προμηθευτεί και θα τοποθετήσει δύο ακόμη κιόσκια στην περιοχή Σεληνίων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.

Σπυρίδων Σοφράς

Δήμαρχος Σαλαμίνας