Απαράδεκτη εικόνα στην παραλία Βασιλικών


Λάβαμε το παρακάτω email από τον Σ.Κ.:
Σήμερα έπεσα τυχαία στο Blog σας και θέλω να πω ένα μπράβο!!!
Να θέσω και εγώ το ερώτημα μου λοιπόν με την ελπίδα να βρούμε μια λύση.
Μένω κοντά στην παραλία Βασιλικά και κάθε μέρα μετά την δουλειά μου πηγαίνω εκεί για μπάνιο και ξεκούραση το ΤΡΑΓΙΚΟ είναι ότι η παραλία είναι γεμάτη αποτσίγαρα και διάφορες βρομιές (ποτηράκια πλαστικά, κουτάκια αναψυκτικών, καλαμάκια κτλ) .
Φαντάστηκα ότι θα πρέπει να πάω στις ξαπλώστρες που διαθέτει ένα καφέ στην παραλία(χωρίς χρέωση, αρκεί να πάρεις ένα καφέ, νερό κτλ) και αυτό έκανα με την ελπίδα ότι εκεί θα ήταν καθαρά.
Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι ότι σε όλο τον χώρο γύρω από τις ξαπλώστρες τα πράγματα ήταν ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
Στενοχωριέμαι πραγματικά με όλο αυτό γιατί η παραλία των Βασιλικών είναι μία από τις όμορφες παραλίες του νησιού και δυστυχώς είναι εγκαταλελειμμένη.
Εγκαταλειμμένη από την Δημοτική αρχή, από τον Σύλλογο Βασιλικών και από τους καταστηματάρχες που το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα βγάλουν περισσότερα χρήματα, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι με την καθαριότητα (τουλάχιστον έξω από το μαγαζί τους ) θα είχαν μεγαλύτερα οφέλη.
Στη διάθεσή σας.

Φίλε Σ.Κ. η εικόνα που παρουσιάζει το νησί ειδικά στο θέμα των σκουπιδιών είναι απαράδεκτη και θα πρέπει όλοι μας να πιέσουμε τους αρμοδίους είτε αυτοί είναι τοπικοί σύλλογοι είτε δήμος για άμεση επίλυση.