Μήπως πρέπει ο Δήμος να δράσει? Λέμε μήπως...

Ένα δελτίο τύπου λάβαμε από το Δήμο Σαλαμίνας που, μεταξύ άλλων, μας πληροφορεί για τα αποτελέσματα δειγματοληψίας σε παραλίες της Σαλαμίνας που διενήργησε η Νομαρχία Πειραιά. Οι επισκέπτες του blog μας βέβαια είναι ενημερωμένοι γι΄αυτήν την έρευνα εδώ και δεκαεπτά μέρες!

Δε μπορούμε λοιπόν να μην αναρωτηθούμε γιατί δε γίνεται καμία αναφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ, που χαρακτηρίζουν ακατάλληλες για κολύμβηση πέντε παραλίες του νησιού μας. Δεν είναι ενήμερο το Γραφείο Τύπου? Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, μια και στο παρελθόν έχει αντιδράσει άμεσα σε περιπτώσεις που έκρινε ότι θίγουμε την εικόνα του Δημάρχου. Γιατί λοιπόν δεν παίρνει κάποια πρωτοβουλία ο Δήμος, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση? Θα μπορούσε να επικοινωνήσει επίσημα με το ΠΑΚΟΕ και να ζητήσει διευκρινήσεις ή να αναθέσει σε ένα πιστοποιημένο εργαστήριο να κάνει εκ νέου μετρήσεις στις θάλασσές μας. Αντ΄αυτού προτιμά να "θάβει" το θέμα, ως μη γενόμενο.
Μια και μας διαβάζετε εκεί στο Γραφείο Τύπου του Δήμου, δε νομίζετε πως έχουμε δίκιο? Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν.

Καλά τα δελτία τύπου που μας στέλνετε αλλά δεν πρέπει κάποια στιγμή να απαντάτε στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς των πολιτών;

από το ΛΕΜΟΝΙ