Η ΖΟΕΣ διευκρινίζει ότι...

Επειδή η τελευταία ανακοίνωση της ΖΟΕΣ λόγω της λακωνικότητάς της χρησιμοποιήθηκε από κάποιους ως απόδειξη ότι η ΖΟΕΣ ψεύδεται ,επανερχόμαστε και συμπληρώνουμε.

Η ΖΟΕΣ διευκρινίζει ότι κανένα σκυλί της αποστολής ζώων για υιοθεσία στο εξωτερικό , που κατόπιν καταγγελίας σταμάτησαν στην Ανκόνα δεν ανήκει στην ομάδα μας υπό την έννοιαν της ιδιοκτησίας, εν τούτοις κάποια απ΄αυτά προέρχονταν από το Δήμο Σαλαμίνας και φροντίζονταν από άτομα τα οποία γνωρίζουμε και των οποίων αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε το ζωοφιλικό έργο και την αναμφισβήτητη προσφορά .
Επισημαίνουμε ότι κατόπιν εντελεχούς ερεύνης των δικαστικών Ιταλικών Αρχών και της Ιντερπόλ επί ένα και πλέον έτος διεπιστώθη η αβασιμότητα των καταγγελιών και ήδη με δικαστική απόφαση έχει διαταχθεί τα ζώα να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τους αλλοδαπούς ιδιοκτήτες τους.
Τις συκοφαντίες που διατυπώθηκαν για την ομάδα και τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, σύντομα θα χρειαστεί αυτοί που τις διέδωσαν και όσοι τους παροτρύνουν να το κάνουν να τις αποδείξουν και ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Προς το παρόν ας μας αποδείξουν εμπράκτως το δικό τους ζωοφιλικό έργο με στοιχεία όπως εμείς μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αποδείξουμε , προσκομίζοντας τα παραστατικά που πιστοποιούν τις στειρώσεις, τους εμβολιασμούς ,τις χειρουργικές επεμβάσεις , αλλά και την αποτελεσματική παρέμβασή μας σε περιπτώσεις κακοποιήσεως ζώων , ενημέρωσης κλπ ,αφού προηγουμένως μας γνωστοποιήσουν την ταυτότητά τους. Ανώνυμοι κύριοι και κυρίες , που λασπολογούν μέσω του διαδικτύου δεν επιτρέπουμε να γίνουν τιμητές του έργου μας και των προθέσεων τόσο των δικών μας όσο και των ευαισθητοποιημένων φιλόζωων που μας βοηθούν θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα.

Με εκτίμηση

Η Γραμματέας Αθηνά Τσάκαλου

Η πρόεδρος Νάντια Ζόμπολα