Ο Νότης Μαυρουδής,Αναστασία Μουτσάτσου και Παναγιώτης Μάργαρης στο Θεατράκι των Σεληνίων Σαλαμίνας.

Αύριο Τρίτη 5 Αυγούστου ο ιδιαίτερα αγαπητός και σημαντικός συνθέτης και κιθαρίστας Νότης Μαυρουδής, η μοναδική ερμηνεύτρια Αναστασία Μουτσάτσου και ο μουσικός και κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης θα παρουσιάσουν στο πέτρινο θεατράκι στα Σελήνια, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας μια εξαιρετική μουσική παράσταση.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους CD «Μια νύχτα στους αιώνες», θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αξέχαστες επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του συνθέτη, τραγούδια της Αναστασίας Μουτσάτσου που έχουμε αγαπήσει, παραδοσιακά τραγούδια σε σύγχρονες ενορχηστρώσεις, τραγούδια Ελλήνων συνθετών καθώς και διάσημες μελωδίες από τους ιδιαίτερα επιτυχημένους δίσκους του Cafe de l’ art.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο στο πλούσιο ρεπερτόριο των δραστηριοτήτων των δύο καλλιτεχνών από την εποχή του Νέου Κύματος του ’60, ερωτικές μπαλάντες και σημαδιακά τραγούδια πολλών συνθετών που αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές ακροατών.
Είσοδος Ελεύθερη.

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για τη Παρασκευή 25 Ιουλίου αλλά αναβλήθηκε λόγω του τραγικού ατυχήματος που συνέβη στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.