Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, μπάνιο και φυσικά ταβερνάκι, ουζάκι και ψαράκι. Στη Σαλαμίνα οι ταβέρνες που σερβίρουν θαλασσινά εδέσματα είναι αρκετές. Αλλά κατά πόσο γνωρίζουμε τι ψάρια τρώμε και από που είναι η προέλευσή τους; αλλά κι αν τελικά αξίζουν τα λεφτά που πληρώνουμε για αυτά;
Σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας Τα Νέα ο πρώην γραμματέας του Συνεταιρισμού Γρι-Γρι «Άγιος Ανδρέας» στη Σαλαμίνα κ. Θεόδωρος Μίχας καταγγέλλει ότι:«τον γαύρο ο καταναλωτής τον πληρώνει στην ψαροταβέρνα τουλάχιστον 300% πιο ακριβά από την τιμή που τον πουλάει ο ψαράς. Ανάλογα με την εποχή, πουλιέται από 6 έως 73 ευρώ το τελάρο των 15 κιλών και ο καταναλωτής πληρώνει 5 ευρώ τη μερίδα των 350 γραμμαρίων...».
για να διαβάσετε όλο το άρθρο πατήστε εδώ.
Σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας Τα Νέα ο πρώην γραμματέας του Συνεταιρισμού Γρι-Γρι «Άγιος Ανδρέας» στη Σαλαμίνα κ. Θεόδωρος Μίχας καταγγέλλει ότι:«τον γαύρο ο καταναλωτής τον πληρώνει στην ψαροταβέρνα τουλάχιστον 300% πιο ακριβά από την τιμή που τον πουλάει ο ψαράς. Ανάλογα με την εποχή, πουλιέται από 6 έως 73 ευρώ το τελάρο των 15 κιλών και ο καταναλωτής πληρώνει 5 ευρώ τη μερίδα των 350 γραμμαρίων...».
για να διαβάσετε όλο το άρθρο πατήστε εδώ.