
Σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας Τα Νέα ο πρώην γραμματέας του Συνεταιρισμού Γρι-Γρι «Άγιος Ανδρέας» στη Σαλαμίνα κ. Θεόδωρος Μίχας καταγγέλλει ότι:«τον γαύρο ο καταναλωτής τον πληρώνει στην ψαροταβέρνα τουλάχιστον 300% πιο ακριβά από την τιμή που τον πουλάει ο ψαράς. Ανάλογα με την εποχή, πουλιέται από 6 έως 73 ευρώ το τελάρο των 15 κιλών και ο καταναλωτής πληρώνει 5 ευρώ τη μερίδα των 350 γραμμαρίων...».
για να διαβάσετε όλο το άρθρο πατήστε εδώ.