Επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των 78 Γραφείων Κτηματογράφησης

Στα πλαίσια υλοποίησης των μέτρων που ανακοίνωσε ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς στις 26 Αυγούστου 2008, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία τους από σήμερα επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των 78 Γραφείων Κτηματογράφησης, στα οποία υποβάλλονται οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για το Εθνικό Κτηματολόγιο. Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου:

Τα έξι Γραφεία Κτηματογράφησης με την μεγαλύτερη κίνηση, δηλαδή, για το Δήμο Αθηναίων τα τρία από τα έξι Γραφεία Κτηματογράφησης (Μετρό Συντάγματος, Κυψέλη και Πλατεία Μαβίλη), για το Δήμο Πειραιά στον Ο.Λ.Π., για το Δήμο Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ, για τους υπόλοιπους 14 Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ θα λειτουργούν καθημερινά 12 ώρες από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Το Γραφείο Κτηματογράφησης στο Μετρό Συντάγματος από 1 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί και κάθε Σάββατο από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 15.30 το μεσημέρι.

Όλα τα υπόλοιπα Γραφεία θα επεκτείνουν το ωράριό τους στις 9 ώρες λειτουργίας, δηλαδή θα είναι ανοικτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου θα επεκταθούν ακόμη περισσότερο τα ωράρια λειτουργίας των Γραφείων Κτηματογράφησης και γι' αυτό θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.