Συνεχίζεται η διανομή καρτών απεριορίστων διαδρομών σε ΑμεΑ από τη Νομαρχία Πειραιά.

Συνεχίζεται από τη Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με τους Δήμους η διανομή των καρτών απεριορίστων διαδρομών για ΑμεΑ, που αφορά στα μέσα μεταφοράς ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ), ΤΡΑΜ, Προαστιακό Σιδηρόδρομο και για τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ και ΟΣΕ.
Από την 1η του Σεπτέμβρη οπότε ξεκίνησε η διαδικασία μέχρι και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, από την Νομαρχία Πειραιά έχουν διατεθεί κάρτες σε 8.500 συμπολίτες μας, αριθμός που εκτιμάται ότι αντιστοιχεί στο ήμισυ και πλέον των δικαιούχων.

Υπενθυμίζεται ότι η διανομή των καρτών γίνεται από τις 8 το πρωί έως τη 13.30 και θα ολοκληρωθεί από τα καθορισμένα κέντρα διανομής στις 30 Σεπτεμβρίου 2008. Μετά τις 30 Σεπτεμβρίου η έκδοση των καρτών θα πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Πειραιάς) και από τα κατά τόπους ΚΕΠ.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Νομαρχίας - Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 800 11 40 50 60, στον τετραψήφιο αριθμό 1570, στη Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης 210 4226128 και στα κατά τόπους κέντρα διανομής.

Συγκεκριμένα τα σημεία διανομής των καρτών για τη Σαλαμίνα είναι:

ΣΑΛΑΜΙΝΑ :

1. Στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αίθουσα Πολυχρόνη Λεμπέση, Κ. Καραμανλή & Αμμοχώστου

2. Στο ΚΕΠ του Δήμου Σαλαμίνας, Λ. Ιπποκράτους 169

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ : Στο ΚΕΠ του Δήμου Αμπελακίων.