Πωλείται ο Αίας Σαλαμίνας !

Πωλητήριο στην ομάδα τους έβαλαν οι μεγαλομέτοχοι του Αίαντα Σαλαμίνας όπως έκαναν γνωστό μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν.

"Ύστερα από το αυτοκαταστροφικό αποτέλεσμα με την Αγία Παρασκευή, οι μεγαλομέτοχοι αποφάσισαν σε έκτακτο συμβούλιο να πουλήσουν τις μετοχές τους σε όποιον ενδιαφερόμενο έχει σοβαρή πρόταση. Μέχρι την πώληση των μετοχών, σταματούν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές, γιατί έχουν δείξει ότι κάποιοι ήρθαν για τουρισμό και γι'αυτό την Παρασκευή θα ακολουθήσουν τον δρόμο προς την έξοδο από την ομάδα που άνοιξε ο Ρινκόν οι κάτωθι:

Φερνάντεζ Ντιέγκο, Φερνάντεζ Χοσέ και Σλάβομιρ Παχ και έπεται συνέχεια πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Επίσης σε εξέλιξη είναι το θέμα του Καλλιπολίτη που παρουσιάστηκε ξαφνικά στο στρατό χωρίς να γνωρίζει κάποιος κάτι. Πιθανόν να προβούμε σε λύση κοινή συναίνεση. Η βοήθεια του κόσμου είναι μηδέν, συνεχίζεται ο πόλεμος ακόμα και από τις αρχές του νησιού (δήμος, Λιμεναρχείο χορηγοί κλπ).

Βάζουμε ημερομηνία ενδιαφερόμενων για την αγορά των μετοχών μέχρι και την 23/11/08. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό η ομάδα θα αγωνιστεί στο Πέραμα. Στα αγωνιστικά, για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη φιλοξενία των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής.

Ακόμη, δίνει συγχαρητήρια στους επόπτες Σερεμέτη και Βρυώνη για την αντικειμενικότητά τους, όχι όμως στον διαιτητή Αγγελακόπουλο, που έκανε ό,τι ήταν δυνατό στο β' ημίχρονο για να κερδίσει η Αγία Παρασκευή παίζοντας 100-0 εις βάρος μας. Δε γίνεται να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας , δίνοντας μάλιστα έξτρα πριμ 3.000 κερδίζοντας μια μέτρια ομάδα σαν τη Χερσόνησο".