Ο Νίκος Ράπτης κατά του κ.Γλύκα .

Πορθμείο Σαλαμίνας – Περάματος: Σημαντική η μηνυτήρια αναφορά κατά του κ.Γλύκα που κατάθεσαν ο επικεφαλής της παράταξης Πρώτα η Σαλαμίνα κ. Νίκος Ράπτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Στάμος Μπακαούκας και Ισίδωρος Τσούτσουρας για το άνοιγμα της γραμμής .

Σημαντικότατη κρίθηκε από τα πλέον επίσημα και αρμόδια «χείλη» η μηνυτήρια αναφορά η οποία έγινε στις 21/3/09, πρωτεργάτης της οποίας ήταν ο Νίκος Ράπτης, για το παράνομο της ενέργειας αποκλεισμού του νησιού μας. Η μηνυτήρια αναφορά διαφοροποιείται σε δύο βασικότατα σημεία σε σχέση με τις ενέργειες του Δήμου,

1. Εγκαλεί για την ποινική δίωξη των δραστών και απευθύνεται προσωπικά κατά του κ.Γλύκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μηνυτήρια αναφορά του Δήμου ήταν κατά αγνώστων και όχι επώνυμα κατά του Δημάρχου Περάματος.

2. Ζητάει από τον εισαγγελέα να ελεγχθούν πειθαρχικά και ποινικά οι Δικαστικές και Διοικητικές αρχές οι οποίες παρόλο που ήξεραν το παράνομο και καταχρηστικό χαρακτήρα της ενέργειας του αποκλεισμού του πορθμείου δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια.

Με θέση ευθύνης έναντι στο λαό του νησιού μας ο κ. Νίκος Ράπτης υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι με την ενέργεια τους συνέβαλαν τα μέγιστα για τη λύση της πολιορκίας του νησιού.

Σαλαμίνα 23/3/09

Γραφείο τύπου του Συνδυασμού Πρώτα η Σαλαμίνα

Νίκος Ράπτης

Υποψήφιος Δήμαρχος