Βράβευση μαθητών από το Δήμαρχο Σαλαμίνας.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής που διοργάνωσαν το 1ο και το 2ο Λύκειο Σαλαμίνας την Τρίτη 24/3/2009 στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρης» του Δημαρχείου Σαλαμίνας, ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Σοφράς επιβράβευσε τους τις μαθήτριες Ευαγγελία Κουκάκη και Ευαγγελία Ρεντούμη καθώς και το μαθητή Πάικο Χαλκιά του 2ου Λυκείου Σαλαμίνας για την επιτυχία τους στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «EUSO 2009», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009 και στον οποίο κατέκτησαν την πρώτη θέση με δεύτερη την ομάδα του Κολεγίου Ψυχικού.

διαβάστε το σχετικό άρθρο του salamina-press εδώ.

Μετά την επιτυχία αυτή η τριμελής ομάδα του 2ου Λυκείου θα συμμετάσχει στην 7η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών «EUSO 2009», που θα πραγματοποιηθεί από 29/3 – 5/4/2009 στην Μούρθια της Ισπανίας.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπυρίδων Σοφράς αφού συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους, τους συνέστησε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με τον ίδιο ζήλο και παρέδωσε στους ίδιους και το συνοδό τους καθηγητή τα εισιτήρια για την μετάβασή τους στην ισπανική πόλη ευχόμενος κάθε επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας