Πλανήτης Σαλαμίνα: Τόσο κοντά μα τόσο μακριά από ένα εξαθλιωμένο κόσμο!

Σχετικά με το άρθρο της LIFO:

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, από τις πρώτες γραμμές καταλαβαίνεις ότι αυτός που το γράφει σίγουρα δεν έχει καλή πρόθεση. Ολοκληρώνοντας την ανάγνωση διαπιστώνεις ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι τόσο εμπαθείς σε σημείο να υπονομεύει το ίδιο του το κείμενο και να χάνει την αντικειμενικότητα του, που οφείλει σαν δημοσιογράφος!

Φαίνεται καθαρά ότι έκανε ένα ρεπορτάζ μόνο για δυσφήμηση!

Οκ, εμείς δεχόμαστε ότι η Σαλαμίνα έχει πολλά αρνητικά, που αυτά οφείλονται στη στενή γειτνίαση με την Αθήνα και τις υποβαθμισμένες περιοχές της Β Πειραιά αλλά και στο ότι έχει ακόμα πολλά στοιχεία επαρχίας.

"Εναλλακτικοί Δημοσιογράφοι και Έντυπα" που είναι in , μοδάτοι και προχό, υμνούν και κάνουν μόδα σαν εναλλακτική διασκέδαση περιοχές της Αθήνας υποβαθμισμένες, πνιγμένες στο μπετό, στο καυσαέριο, στη μιζέρια της μοναξιάς και του δήθεν. Με λίγα λόγια , τη καθημερινή μιζέρια και εξαθλίωση τους, την ανύπαρκτη ποιότητας ζωής την αναγάγουν σε σύγχρονο life style ...

Κρατήστε το life style σας και εμείς τη πραγματική ζωή, σίγουρα δεν έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα μας στο νησί που ζούμε αλλά τουλάχιστον ζούμε πιο ανθρώπινα.