ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ

Από 6 μέχρι 24 Μαΐου 2009 θα γίνει στο Δημαρχείο Σαλαμίνας η Β΄ ανάρτηση της πράξης εφαρμογής του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της περιοχής ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να λάβουν γνώση των σχεδίων και να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Όταν δημοτική αρχή και εργαζόμενοι έχουν κοινό στόχο, τότε μπορεί να βρεθεί κανείς μπροστά σε πρωτοφανείς για τα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποφάσεις.

Όπως αποφάσισε ο Σύλλογος των Εργαζομένων στο Δήμο Σαλαμίνας, την Τρίτη 5 Μαΐου όλοι οι εργαζόμενοι θα παρατείνουν εθελοντικά το ωράριο της εργασίας τους κατά μια ώρα, δείχνοντας έτσι τη θέλησή τους να συμβάλουν κι αυτοί στην καλύτερη λειτουργία του δήμου.

Η απόφασή τους αυτή αποδεικνύει ότι οι καλύτερες σχέσεις συνεργασίας βασίζονται πάντα στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο, στην υπευθυνότητα, γνώση και συνέπεια των οποίων η σημερινή δημοτική αρχή βασίζεται για κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται προς την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου και τελικά, του τόπου μας.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Σε φάση ολοκλήρωσης μπήκε η διαδικασία πρόσληψης υπαλλήλων κατηγορίας Π.Ε με την ορκωμοσία των πρώτων πέντε η οποία έγινε πρόσφατα. Πρόκειται για πρόσληψη 12 Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων Μηχανικών και άλλων ειδικοτήτων οι οποίοι θα στελεχώσουν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια πρόσληψη προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Δήμο Σαλαμίνας.

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας έχει ως στόχο την αναβάθμισή της ώστε να έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις σημερινές αυξημένες ανάγκες του Δήμου αφού το 80% των αιτημάτων των δημοτών αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπυρίδων Σοφράς επιθυμεί, με την ευκαιρία αυτή να συγχαρεί τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας οι οποίοι, αν και αριθμητικά λιγότεροι απ’ όσο απαιτούσαν οι ανάγκες της, έδιναν και δίνουν καθημερινά μεγάλο αγώνα για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του Δήμου και είναι σίγουρος ότι η συνεργασία τους με τους νέους υπαλλήλους θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για το Δήμο μας.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Φίλες και φίλοι,

Ο γιορτασμός της Πρωτομαγιάς είναι συνδεδεμένος με την αγωνιστική πορεία του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Η 1η του Μάη δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής των αγώνων των εργαζομένων αλλά και αφετηρία για νέες διεκδικήσεις και κατακτήσεις, για βελτίωση της ποιότητας ζωής, για διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών.

Σήμερα πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαιτείται συστράτευση όλων μας και μια ενωτική, δυναμική, αγωνιστική πορεία για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας που απειλούνται, για μια κοινωνία περισσότερο δίκαιη, περισσότερο ανθρώπινη.

Καλώ όλους τους πολίτες να δώσουν δυναμικά το παρόν στις εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά και με τη συνεχή και ενεργό συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του λαού μας.


Σπυρίδων Σοφράς

Δήμαρχος Σαλαμίνας

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ