ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Την Τρίτη 28 Απρίλη και ώρα 12:30 πραγματοποιήσαμε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κερατσινίου. Παρουσιάσαμε το πλαίσιο συσπείρωσης και δράσης του Συντονιστικού, εμπλουτίσαμε το πλαίσιο μας με περισσότερα στοιχεία για τις ελλείψεις και τα προβλήματα της Υγείας στις γειτονιές μας, κάναμε έναν πρώτο προγραμματισμό δράσης.

Αυτό τον ένα σχεδόν μήνα της ύπαρξης και δράσης του Συντονιστικού για την Υγεία κάναμε ήδη την πρώτη παράσταση στο Υπ. Υγείας. Οι μαζικοί φορείς μαζεύουν υπογραφές, βάζουν πανό, ενισχύουν μια πολύμορφη δραστηριότητα. Αποστείλαμε επιστολή στον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Καραμανλή και περιμένουμε να μας απαντήσει στην κινητοποίησή μας στις 11 Μαΐου.

Στην συνέντευξη τύπου διαπιστώθηκαν οι σοβαρές επιπτώσεις στην Υγεία και στην Πρόνοια που εκφράζονται και στην περιοχή μας, ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που πηγάζει από την Ε.Ε. και που χρόνια τώρα εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν ορισμένα παραδείγματα:


διαβάστε το υπόλοιπο δελτίο τύπου εδώ.