Τα αποτελέσματα στο Γκάλοπ του Salamina-Press.

Το γκάλοπ του Salamina-Press για τη Δημαρχεία Σαλαμίνας ολοκληρώθηκε.
Τα αποτελέσματα , που δείχνουν μια πρώτη εικόνα για τις τάσεις του εκλογικού σώματος ενάμιση χρόνο πριν τις Δημοτικές Εκλογές, είναι τα παρακάτω:

Ψήφισαν 449 και έλαβαν:


Παπασάββας Όμηρος 107 (23%)

Σοφράς Σπύρος 97 (21%)

Τσαβαρής Ιωάννης 86 (19%)

Άλλος 71 (15%)

Ράπτης Νικόλαος 39 (8%)

Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 28 (6%)

Παπαθανασίου-Νάννου Ισιδώρα 21 (4%)

Εκτός των αποτελεσμάτων, ενδιαφέρον παρουσιάζει και πως έγινε η εναλλαγή των θέσεων μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.
Αυτός που άρχισε να προηγείτο με την έναρξη της ψηφοφορίας ήταν ο κ.Ράπτης ο οποίος όμως γρήγορα έπεσε στη δεύτερη θέση αφού ο Άλλος σκαρφάλωσε , για λίγο και αυτός, στη κορυφή.

Σταθερά άρχισαν να ανεβαίνουν ο κ.Σοφράς και ο κ.Τσαβαρής οι οποίοι για αρκετό διάστημα μονοπώλησαν, πότε ο ένας και πότε ο άλλος, τη πρώτη και τη δεύτερη θέση.

Ο κ. Παπασάββας ενώ βρισκόταν για αρκετό διάστημα ανάμεσα στη πέμπτη και έκτη θέση, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του άρχισε σιγά και σταθερά να βελτιώνει τα ποσοστά του, με αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση του γκάλοπ να φιγουράρει στη πρώτη θέση με 107 ψήφους και ποσοστό 23%.
Αξιοσημείωτο είναι το ποσοστό και η θέση του Άλλου- 4ος με 71 ψήφους και 15% αλλά και η τελευταία θέση της κ.Νάννου την οποία ξεπέρασε και το Δεν ξέρω/Δεν απαντώ!