Τα αποτελέσματα των Γκάλοπ του Salamina-Press.

Κυριακή βράδυ ολοκληρώθηκαν τα τρία γκάλοπ που διεξήγαγε το Salamina-Press, με τα αποτελέσματα να παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

Στην ερώτηση "Ποια η γνώμη σας για τη πολιτιστική ζωή του νησιού μας" τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν αναμενόμενα, με το 63% να τη κρίνει από κακή έως άθλια, ένα 23% μέτρια και ένα μόνο 12% καλή έως πολύ καλή.

Στην ερώτηση "Που προτιμάτε συνήθως να κάνετε τις αγορές σας" τα αποτελέσματα πρέπει να προβληματίσουν τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και το σύλλογο Εμπόρων του νησιού, αφού δείχνουν ότι περίπου ένας στους δύο Σαλαμίνιους δεν προτιμούν τη Σαλαμίνα για τις αγορές τους . Στη Σαλαμίνα ψωνίζει το 46% ενώ ένα 30% στο Πειραιά και ένα 22% στην Αθήνα.

Τέλος στην ερώτηση "Είστε ικανοποιημένοι από το έργο της Τροχαίας στο νησί μας" τα αποτελέσματα δείχνουν τη δυσαρέσκεια των πολιτών ως προς το έργο της Τροχαίας αφού ένα 63% είναι πολύ λίγο έως καθόλου ευχαριστημένο, ένα 14% λίγο ευχαριστημένο ενώ ένα 18% είναι ικανοποιημένο. Ας λάβει υπόψη του αυτό το γκάλοπ ο διοικητής της Τροχαίας...