“Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται πολιτικά απωλέσει”

Στην απέλπιδα προσπάθεια του ο κ. Σοφράς Σπυρίδων να απαντήσει στο περιεχόμενο της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης μου από τον συνδυασμό ΙΔΕΣ, απέστειλε επιστολή στον τοπικό τύπο με τίτλο “τι είχες Γιάννη; τι είχα πάντα.

Διαβάζοντας λοιπόν κάποιος αυτή την επιστολή, θα περίμενε ότι ο κ. Σοφράς θα είχε βρει το πολιτικό σθένος και θα απαντούσε μία προς μία όλες τις καταγγελίες μου, καταγγελίες που είχαν να κάνουν τόσο με την Οικονομική διαχείριση στον Δήμο, όσο και με τον τρόπο επιλογής και ανάθεσης έργων ή προμηθειών προϋπολογισμού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ.

Αντ’ αυτών ο κ. Σοφράς στην επιστολή του ….“περί άλλων τυρβάζει” και δυστυχώς με την πρακτική του αυτή κάνει πράξη την γνωστή παροιμία, “όπου δεν χωρεί αντρειά, έρχεται η πονηριά”…, που στην περίπτωση μας σημαίνει, ότι όποιος δεν έχει απαντήσεις για να αντιπαρατεθεί, καταφεύγει σε γνωστά και πεπαλεομένα “επιχειρήματα” τα οποία έχουν πολλές φορές απαντηθεί αλλά και ξεθωριάσει.

Δυστυχώς όμως ο κ Σοφράς δεν σταματά εκεί, εξακολουθεί για ότι με αφορά να παίζει και πάλι εν γνώσει του με την… λάσπη, αφού προσπαθεί να με κατηγορήσει ότι έκανα μικροπολιτικά παιχνίδια με αφορμή το έργο της αποχέτευσης, αποκρύπτοντας (ως μικρόψυχος) να αναφέρει ότι έχω στηρίξει με την ψήφο μου όλη την πορεία του έργου μέχρι σήμερα. Εκτός κι αν ο κ. Σοφράς εννοεί, την κριτική που οφείλω να ασκώ με αφορμή το ποσοστό της έκπτωσης 1% που πήρε το έργο σε προϋπολογισμό 24.000.000 Ευρώ τότε του απαντώ ότι αυτή την σιωπή που εναγωνίως επιζητεί να την ψάξει αλλού…

Επίσης ο κ. Σοφράς μεταξύ των άλλων αίολων επιχειρημάτων του, αναφέρει ότι “πήδηξα πρώτος απ’ το καράβι” κι ότι αρνήθηκα να “τραβήξω κουπί” κατά την άσκηση της δημοτικής εξουσίας.

Πρώτα απ’ όλα να του υπενθυμίσω ότι αν εννοεί… “κουπί” την θολή οικονομική διαχείριση που υπάρχει στον δήμο, αν εννοεί… “κουπί” την συστηματική υποβάθμιση του περιβάλλοντος προς χάριν επιχειρηματικών συμφερόντων, αν εννοεί… “κουπί” την τριπλομισθία του, αν εννοεί… “κουπί” την συνέχιση της υπερκοστολόγισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης, αν εννοεί …κουπί την αθέτηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων, αλλά και πολλά άλλα, τότε οφείλω να του υπενθυμίσω ότι αυτό το “κουπί” όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μειοψηφία στο Δ.Σ. το είχαμε “ραβδί” για όσους έκαναν τα ίδια …. Βέβαια εσείς κ. Σοφρά δεν ήσασταν συμμέτοχος σ’ αυτήν την προσπάθεια, διότι για λόγους δικούς σας απουσιάζατε όλα αυτά τα χρόνια από το νησί.

Όσο για το “καράβι” κ. Σοφρά, θέλω να σας ρωτήσω ευθέως “αλήθεια πιστεύεται ότι σ’ αυτό το καράβι είσαστε εσείς ο καπετάνιος;”, γιατί αν το πιστεύετε τότε ανήκετε και εσείς στους ελάχιστους κατοίκους του νησιού που έχουν την ίδια άποψη…

κ. Σοφρά η επιστολή με τίτλο “τι είχες Γιάννη; τι είχα πάντα” εμπεριέχει και μια μεγάλη ανακολουθία, αφού θέλει ταυτόχρονα να υποδηλώσει, ότι όσο με αφορά πάντα απουσίαζα από τους αγώνες και τις προσπάθειες των τελευταίων ετών.

Σ’ αυτό το σημείο κ. Σοφρά δεν νομίζετε ότι είσαστε τουλάχιστον υπερβολικός αλλά και προκλητικός;; κ. Σοφρά μήπως αυτός που σίγουρα απουσίαζε ΠΑΝΤΑ απ’ όλους τους κοινωνικοπολιτικούς αγώνες που δίναμε στο νησί ήσασταν εσείς;;

Μήπως κ. Σοφρά, ο Γιάννης ο Τσαβαρής μαζί με όλους τους άλλους ήταν ΠΑΝΤΑ όλα αυτά τα χρόνια στην πρώτη γραμμή;;

Μήπως κ. Σοφρά χωρίς την εκλογική καπηλεία εκ μέρους σας αυτής της διαδρομής μου, ίσως σήμερα να εξακολουθούσατε να ήσασταν κάτοικος Πειραιώς ως προς την κύρια κατοικία σας και Αλεποχωρίου ως προς την εξοχική;;

κ. Σοφρά και κύριοι παρά τω δημάρχω, με αυτή την απαντητική επιστολή μου βάζω τελεία και παύλα στην όποια αντιπαράθεση θελήσετε να συνεχίσουμε να έχουμε με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τον Νοέμβριο του 2006, γιατί αφ’ ενός μεν οι δημότες κουράστηκαν, αφ’ ετέρου δε οι συνεργάτες μου κι εγώ έχουμε πολύ σημαντικότερα θέματα για να ασχοληθούμε.

Στόχος μας πλέον είναι η υλοποίηση του οράματος μας για τον δήμο και γι’ αυτό το όραμα θα καταθέσουμε στον αγώνα το σύνολο των δυνατοτήτων μας.

Γιάννης Τσαβαρής

Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Σχόλια

 1. Ανώνυμος1/8/09 02:37

  to mono p[oy asxoliste einai h paragogi laspis pros oles tis kateyuinsis.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/8/09 09:44

  κ.Τζαβαρή γιατί δε κατεβαίνεται Δήμαρχος και στα Αμπελάκια αφου ο φίλος ο Μάριος δεν ξανακατεβαίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος1/8/09 12:13

  Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος1/8/09 16:19

  Είμαι ένας δημότης που προσπαθώ εναγωνίως να βρώ έναν υποψήφιο που θα με πείσει να τον ψηφίσω.
  Βλέποντας του κ. Τσαβαρή την ανάρτηση,δεν ξέρω γιατί μου έβγαλε κάτι το αρνητικό. Θες γιατί θυμήθικα την επί Μακρή αντιπολήτευση του.Θές γιατί θυμήθικα την επί Αγαπίου αντιπολητευσή του. θές γιατί δεν είχε πάρει και δεν έχει πάρει έως τώρα ξεκάθαρη θέσει για την αποχέτευση, στα δημοτικά συμβούλια
  είναι όλο κόντρα και άρνηση και στον έξω κόσμο άλλα λόγια να αγαπιώμαστε,και ενώ με τον Μακρή ήταν στα μαχαίρια από τότε που τον έσερνε στα δικαστήρια,μετά έγιναν φιλαράκια και ο ένας ψήφιζε τις προτάσεις του άλλου και φυσικά έλεγαν ένα μεγάλο όχι όταν έμπενε θέμα αποχέτευσης.
  Αυτό που είχα καιεξακολουθώ να εντοπίζω στον κ.Τσαβαρή είναι ότι ψάχνει μανιοδώς ναβρεί σκάνδαλα,θα μου πείτε,αυτός ειναι ένας από τους ρόλους της αντιπολήτευσης, και πολύ καλα κάνει. όμως το σκεπτικό του κ. Τσαβαρή δεν είναι η νομημότητα, αλλά η κακία και η επίδηξη, για αυτό και πάντα κάνει φούσκες στον αέρα,αποτέλεσμα κανένα
  Ακόμη και στην περίπτωση του Μακρή
  που ήταν ολοφάνερη αυτός καιο Β.Αλαίσκας τα γύρισαν.
  Ο κ. Τσαβαρής έτσι κάνει .Ξεσίκωσε κόσμο για το νταμάρι και μετά από τόσα που είχε πει για τον Αγγέλου
  πήγε να τα πούνε. Τί είπανε άραγε;
  Μετά από τόσα, που είναι ένα μικρό δείγμα συμπεριφοράς μπορείς να τον πιστέψεις;
  Την επόμενη φορά θα
  κριτικάρουμε άλλον υποψήφιο που θα προσπαθείσει να μας πεί βλάκες.
  Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου.

  Ν.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος1/8/09 19:13

  ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ,ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΦΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΔΕΣ ΗΤΑΝΕ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΔΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ;;;;;;
  Η,Ο ΚΡΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος2/8/09 01:19

  TSABARH DEN SE DIABAZEI KANEIS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος2/8/09 04:38

  Τελικά μία απάντηση που να πείθει
  δεν θα πάρουμε;
  Τί είπανε Αγγέλου Τσαβαρής καιΤραυλός σε αυτό το ραντεβού που
  ο Τσαβαρής ζήτησε.
  Τον Τραυλό γιατί τον πήρε μαζί του;
  Τί ζητήσανε από τον Αγγέλου και αυτός τους διαολόστιλε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος2/8/09 08:32

  Γιάννη Τσαβαρή,όσα γράφεις για τον
  Σοφρά όντως δεν είναι ψέματα.
  Το άσχημο για σένα είναι ότι εσύ
  έχεις κάνει χειρότερα.
  Χρόνια τώρα κόμπαζες ότι εσύ ξεκίνησες το θέμα "Αγγέλου" και ξαφνικά μας λες ότι ουδέποτε κατήγγειλες κάτι για το θέμα αυτό.
  Αν εννοείς νομικά έχεις δίκιο,
  αλλά και οι πέτρες του νησιού έχουν ακούσει τα βαριά λόγια που έχεις εκστομίσει και συ και οι συνεργάτες σου,τώρα γιατί την κάνεις γυριστή ?
  Το νησί το ξέρεις,τα θέματα του τα ξέρεις επίσης,αυτό που αγνόησες
  είναι αυτό που λέμε κλειστός κύκλος,και αυτό είναι που σε έχει κάψει ήδη.Σε όλα τα καφενεία και τις κλειστές συγκεντρώσεις λες άλλα,και άλλα λες στις επίσημες ανακοινώσεις σου.
  Οκ όταν δήλωσες ότι θα κατέβεις
  υπόψήφιος όλοι καταλάβαμε ότι το έκανες για να "καταστρέψεις" τον
  ουρανοκατέβατο που έπεσε από τον πέμπτο,και οχι μόνο στάθηκε όρθιος
  αλλά βγήκε και Δήμαρχος.
  Μετά πίστεψες ότι μπορείς και να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη,τρομάρα σου...
  Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι λέει ο κόσμος,έχεις
  κοιτάξει άραγε ποιοί σε πλαισιώνουν ? Κοίτα και θα δεις τον εαυτό σου.
  Δυστυχώς για σένα.όσο κι αν υπερτερείς του ανόητου μουσάτου, θα φας τη σκόνη του.
  Είναι γνωστό άλλωστε ότι η πολιτική είναι τέχνη,οι δε κωλοτούμπες για τα τσίρκα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος2/8/09 18:04

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΦΡΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΦΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος3/8/09 00:15

  Μια πληροφορία για το φίλο που δε γνωρίζει ποιος είναι υπεύθυνος του γραφείου τύπου του κ. Σοφρά. Λέγεται Γιώργος Τσάμης και οι περισσότεροι στη Σαλαμίνα τον γνωρίζουν γιατί τους έχει μάθει γράμματα - βλέπετε, φίλε μου, είναι τουλάχιστον 30 χρόνια δάσκαλος. Άρα, φαντάζομαι, το Δημοτικό μάλλον το΄ χει τελειώσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος3/8/09 17:23

  ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΝΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΔΗΜΑΡΧΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΩΤΩ ΣΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΊΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ, Η ΦΙΓΟΥΡΑ, Η ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ ΚΛΠ
  ΕΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ:: ΔΑΔΚΑΛΑΚΟ, ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος3/8/09 18:55

  Τι είχες Γιαννη; ΤΙ είχα πάντα.

  Την απάντηση αυτή την εγκρίνουν οι συνεργάτες του, Κε Κόγια συμφώνησες με αυτό το κοίμενο για να ξέρουμε να τοποθετηθούμε;.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος3/8/09 20:23

  ΦΑΚΙΡΗ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΡΕΩΠΩΛΗ ΤΟΝ ΚΟΓΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΨΕΥΤΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ, ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ, ΡΗΞΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ, ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΟΤ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΕ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

  Η, Ο ΚΡΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος4/8/09 19:38

  Για το Θεό, ρε παιδιά, τι φρασεολογία είναι αυτή; Έτσι θέλουμε να μιλάμε πολιτικά; Όποιος μπορεί ας ασκεί κριτική σε ό,τι αναρτάται με σοβαρότητα και χωρίς χαρακτηρισμούς. Και κυρίως με επιχειρήματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος4/8/09 20:48

  Τι ανακατευεις το θεο με δαυτους
  αυτοι εχουν ανοιχτα νταραβερια
  κρατανε την ιδια κουταλα και οι
  δυο
  κοιτα τι γραφει ο τυπος ρηξιματια
  κλπ
  τα μπλογκς θα ειναι η καταστροφη σας
  αυτοξεβρακωνοσαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος5/8/09 11:02

  Ο ΠΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 1981, ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2009 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ, ΟΛΟ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩΝΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΑΞΤΕ Η ΦΥΓΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος6/8/09 17:56

  Αχ καημένη μου Πατρίδα, γέμισε ο κόσμος παντογνώστες.
  Τί θα κάνουμε με αυτούς μωρέ παιδιά;
  ¨Ολα τα ξέρουν, όλα τα καθαρίζουν, όλα τα μαχαιρώνουν.
  Ο Γ.Τσάμης είναι ένα από τα καλήτερα παιδιά,όπως και ένας πολύ καλός δάσκαλος.
  Είναι επίσης ένας αγνός ιδεολόγος
  είμαι φίλος του,άν και με διαφορετικές πολιτικές απόψεις, όμως τον εκτιμώ και τον αγαπώ για την αγνοτητά του την κομματική.
  Γι' αυτό μην ασχολείστε με τον Γιώργο,γιατί ο Γιώργος δεν πληρώνετε για την δουλειά που κάνει στον Δήμο.
  ¨Οσοι τα λένε αυτά ή δεν ξέρουν ή είναι αχροίοι.
  Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν τον Γιώργο σε όλα τα κόμματα.

  ενας φίλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος7/8/09 00:32

  Φίλε εξουσιοδοτημένε, επαινετή του φίλου σου του Γιώργου που προσπαθείς να μας κάνεις έγχρωμη τη ξεθωριασμένη φωτογραφία του, με τα τόσα καλά λόγια που ξεστομίζεις μάθε ότι: Πρέπει να μας πεις τι σημαίνει καλό παιδί , γιατί όλοι οι απατεώνες καλά παιδιά είναι μέχρι να κριθούν ένοχοι. ΕΓΩ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ που δυστυχώς έχει αποδείξει ότι είναι: 1) υποτελής 2) Λουμπινιάρης 3) Κρυψίνους 4) Φοβισμένος 5)Άνθρωπος των υπόγειων διαδρομών 6) Ποτέ μπροστάρης, υπεύθυνος, ικανός να προβάλει την ταυτότητα του στην κοινωνία. Άνθρωπος φερέφωνο του κάθε τυχάρπαστου και αχεράνθρωπος του κάθε κουμανταδόρου, απόδειξη αυτού ότι κρύβεται χρόνια τώρα πίσω από ένα κόμμα, πίσω από κάποιους ανθρώπους. ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ούτε σαν υπεύθυνος τύπου να κάνει ρεαλιστικές προτάσεις, να τοποθετηθεί και να κάνει πολιτική ανάλυση, είναι ο μπούλης που θέλει να τα έχει καλά με όλους και με όλα, και να τον λένε καλό παιδί, κρυμμένος πίσω από το παράθυρο με το χαμόγελο το στημένο. Ε! ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;; ΑΥΓΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος7/8/09 14:47

  Μάλλον δε σου έχει κάνει ποτέ μάθημα ο Τσάμης. Γιατί αλλιώς το 'πείρες' θα το έγραφες με η (πήρες)! Ή μήπως σε έμαθε να γράφεις σωστά μόνο τα δύσκολα ουσιαστικά (όπως τη λέξη 'φερέφωνο') που, αν ήσουνα στ΄ αλήθεια ανορθόγραφος, θα την έγραφες οπωσδήποτε λάθος! Ξέρετε γιατί ασχολείστε συνέχεια με τον Τσάμη που ούτε ασχολείται ούτε σας γράφει κάτι; Διότι τρέμετε την κάθοδό του στο πλευρό του Σοφρά. Γιατί ξέρετε πως είναι πετυχημένος στη δουλειά του και αγαπητός από όλο τον κόσμο, φίλους κι αντιπάλους. Τα γερά τα δέντρα πετροβολούνε.Πόντους, πάντως, να ξέρετε ότι του δίνετε μ΄ αυτή την τακτική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος8/8/09 23:44

  Φίλοι μου,τα συνδικάτα είναι όλα
  έτοιμα.
  Περιμένετε και θα δείτε,θα γίνει χαμός.
  Δεν θα ξέρουμε από που θα μας έρχονται τα φειγ βολάν και τα ραβασάκια από το ιντερνετ.
  Βάζετε ένα στοίχημα;;;;;;;
  Είναι έτοιμοι οι εσχροί να κάνουν αισχρό πόλεμο.
  Γιά σου Μακρή πρώτε διδάξαντα του αίσχους.
  Για και στα αποσπόρια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος9/8/09 02:11

  ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ.!!!!!!! ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος9/8/09 18:15

  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ Ο ΞΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΙΡΙΑ, ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος12/8/09 14:14

  Βρε άντε και γαμειθήται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ανώνυμος16/8/09 14:07

  Παραδέχετε ποτέ κανείς ότι πάσχει από ανίατη αρρώστια;;;;;;;;;¨Οχι
  Ετσι και αυτοί με τον κάλο στον
  κρόταφο!!!!!
  Βλέπουν τον Τσαβαρή κτηπημένο και δεν αναρωτιούντε γιατί;;;;;;;
  Βλέπουν τον Τσαβαρήνα σκορπάει λεφτά, και δεν αναρωτιούντε, από πού;;;;;;;;
  Βλέπουν τον Τσαβαρή να κάνει ηλίθεια αντιπολήτευση κόντρα στα συμφέροντα της Κούλουρης και των
  δημοτών της και δεν αναρωτιούντε
  ΓΙΑΤΙ,και όχι μόνο αυτό, αλλά τον κάνουν Θεό.
  Παλαβώσατε μωρέ;;;;;;;;;;;
  Παίρνετε έναν τυχάρπαστο που δεν είναι από τον τόπομας και του λέτε έλα να μας διοικήσεις;;;;;;;;
  Πηγένετε στον γιατρό γρίγορα για να μην μεγαλώσει ο κάλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος18/8/09 09:23

  Ποιος είναι ο γραφικός της πολιτικής σκηνής του τόπου που έχει μάθει μόνο να καταγγέλλει; Όποιος τον βρει κερδίζει θέση στο συνδυασμό του. Αν μάλιστα δεν είναι από την Κούλουρη, ακόμα καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος18/8/09 09:26

  Απόστρατοι των δήμων όλου του Πειραιά να η ευκαιρία! Πρωτοβουλία Πειραιωτών Σαλαμίνας! Για τη Σαλαμίνα ρε γαμώτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Tο Salamina-Press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.