Αίας Σαλαμίνας-Χαϊδάρι : 2-1

Ακόμη μία νίκη που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση για την ομάδα του Αία Σαλαμίνας. Η ομάδα του νησιού μας επικράτησε με 2-1 του Χαϊδαρίου χάρη στα τέρματα των Ραπτόπουλου στο 21'και Καραχάλιου στο 55'. Για τους φιλοξενούμενους είχε προσωρινά ισοφαρίσει ο Παπαδόπουλος στο 38'.

Η απόδοση της ομάδας μας, άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που για ακόμη μια φορά βρέθηκαν στο πλευρό της, αλλά έδωσε και υποσχέσεις ότι η φετινή περίοδος για τον Αίαντα θα είναι ξεχωριστή.

Οι συνθέσεις :

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Βουτσινάς, Παπαναγιώτου, Ματζιούρας, Κένεντι, Σγουρός (5' λ.τρ. Σιέρα), Κοκλιώτης, Μιρτσέτα, Δελαπόρτας, Καραχάλιος, Ραπτόπουλος, Ανέστης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Αδαμόπουλος, Τσολάκος, Πελώνης, Μπιτζάνης, Τσαμούταλης, Ανδριανόπουλος, Τσάτσας.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Σιδεράκης, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης, Ρουσάκης, Κωνσταντόπουλος, Τριανταφύλλου, Σταματίου, Μπενετάτος, Καλτσάς, Λαμπρινάτος, Σκαφτούρος. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Μεϊντής, Τσούτης, Καντίου, Κοτσολάκος, Νάζος, Σκυριώτης, Λεϊμονίτης, Τσώνης, Λούτσης, Βαρδαλάς, Γιαννακόπουλος.

Στο μεταγραφικό πεδίο ο Αίαντας θα προχωρήσει σε ακόμα μία μεταγραφή και θα εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον 18χρονο δεξιό μπακ, Τσάτσα.

από Τ.Μ