4οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΚΙΦ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.Σ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Μεγάλη διάκριση μοναδική για το Νησί μας κατέκτησαν τα αδέλφια ΛΕΥΤΕΡΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, τερματίζοντας στην 4η θέση του τελικού των διπλών σκιφ Ε. Β., στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που πραγματοποιήθηκε στη ΤΣΕΧΙΑ από τις 23 έως 26 Ιουλίου.

Οι Σαλαμίνιοι Κωπηλάτες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σαλαμίνας, οι οποίοι είναι 1οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές, στη κούρσα του τελικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας τα Ελληνικά Χρώματα ήταν 2οι μέχρι τα 1700 μέτρα και έχασαν μια θέση στο βάθρο των νικητών για εκατοστά του δευτερολέπτου.

Επίσης οι ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΤΡΕΣΣΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ, θα λάβουν μέρος με τα Ελληνικά χρώματα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη ΝΑΝΤ της ΓΑΛΛΙΑΣ από τις 6 έως τις 9 Αυγούστου. Ο ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ θα λάβει μέρος στα διπλά σκιφ και ο ΤΡΕΣΣΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ στα τετραπλά σκιφ, οι οποίοι έχουν κάνει μια καλή προετοιμασία και έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν μια καλή διάκριση σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τα γεγονότα αυτά, σηματοδοτούν την ανοδική πορεία του αθλήματος της Κωπηλασίας στο Νησί μας, αφού 4 Σαλαμίνιοι αθλητές είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας και διεκδικούν διακρίσεις σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Σημαντικό λοιπόν το έργο που παράγεται στις εγκαταστάσεις του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τα τελευταία χρόνια με συμπαγή και ικανή διοίκηση και ταλαντούχους προπονητές, που τώρα πλέον εκτός από τις Πανελλήνιες διακρίσεις διεκδικούν Παγκόσμιες Νίκες.

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ με το κύπελλο του 1ου Πανελληνιονίκη το 2009

από Α.Α