Δηλητηρίαση 40 σκυλιών στη Σαλαμίνα!!!



Ακόμα μία φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώων έρχεται στο φως. Μια εξοργισμένη Βρετανή πολίτης έστειλε επιστολή στον δήμαρχο Σαλαμίνας, καταγγέλλοντας την απόπειρα δολοφονίας 40 σκυλιών στο νησί, εκ των οποίων τα 18 πέθαναν. Στην επιστολή της, επισύναψε και οπτικό υλικό που αποδεικνύει την καταγγελία.

«Προς το Δήμαρχο της Σαλαμίνας

Αγαπητέ κύριε,

Η Σαλαμίνα γίνεται τώρα «διάσημη» όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα για τις κακοποιήσεις ζώων. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν περίπου 4.000 αδέσποτα σκυλιά που περιπλανιούνται στο νησί της Σαλαμίνας, λιμοκτονώντας, υποφέροντας από ασθένειες, ενώ τα πυροβολούν, τα χτυπάνε και τα δηλητηριάζουν καθημερινά.

Κάποιος, γνωστός στις αρχές, έβαλε δηλητήριο στη μεγάλη πίσω αυλή όπου σαράντα σκυλιά, όλα υγιή και φροντισμένα, χωρίς να βλάπτουν κανένα ζούσαν. Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας κυρίας που επιχείρησε να τα βοηθήσει με ατροπίνη, μόνο τα 22 επέζησαν, τα έξι εκ των οποίων βρίσκονται ακόμα υπό παρακολούθηση κτηνιάτρου.

Σκοπεύετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό το έγκλημα; Οι ειδήσεις τώρα ταξιδεύουν γρήγορα μέσω του Ίντερνετ και ήδη το κοινό παγκοσμίως μαθαίνει για αυτό το περιστατικό μέσω email, ιστοσελίδων, του YouTube και του Facebook.

Η Σαλαμίνα μπορεί να μην είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός, αλλά ο τουρισμός σε άλλα μέρη της Ελλάδας θα πέσει δραματικά εξαιτίας αυτής της τεράστιας, συνεχούς κακοποίησης των ζώων. Θα ήθελα να σας υπνεθυμίσω ότι η Ελλάδα κατέχει το χειρότερο ρεκόρ κακοποίησης ζώων, κατά κεφαλή, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Elaine Cole
U.K.
»

από TVXS.gr