Επεισοδιακό παιχνίδι στη Φυλή και αποκλεισμός του Αίαντα

Με σκορ 3-1 η ομάδα του Ασπροπύργου απέκλεισε απ' την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας τον Αία Σαλαμίνας.

51' (1-0) Ο Ζαχαρόπουλος με κεφαλιά έβαλε τους τυπικά γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

58' (2-0) Ο Καραμάνος με πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα του Ασπρόπυργου. Εντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

73' (3-0) Ο Ζαχαρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «καθαρίζει» την πρόκριση για τους νικητές.

85' (3-1) Ο Ραπτόπουλος πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τον Αίαντα.

Η φάση του αγώνα:

68' Ο Αίας Σαλαμίνας χάνει την ευκαιρία να μειώσει αφού ο Δελαπόρτας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητής: Μανιάτης (Αρκαδίας

Κόκκινες: Μιρτσέτα (25' δεύτερη κίτρινη), Ξύδης (61' δεύτερη κίτρινη)


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Δράμπαλης, Χουστουλάκης, Λάμπρου (94' Τσούπρος), Σπυρόπουλος, Χαλιμούρδας, Κριαράς, Ξύδης, Δημάκης (83' Κάτσος), Ζαχαρόπουλος, Σαββίδης, Προβίδας (46' Καραμάνος).
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Βουτσινάς, Κένεντι, Σιέρρας (96' Μαντζούρας), Παπαπαναγιώτου, Μήτσης, Μιρτσέτα, Κοκλιώτης, Καραχάλιος (64' Βατίστας), Σοάρες (59' Ανέστης Χ.), Ραπτόπουλος, Δελαπόρτας.


* Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα στην αναμέτρηση στο 76'. Ο τεχνικός του Αίαντα Ηλίας Φυντάνης διαμαρτύρονταν έντονα προς τον διαιτητή Μανιάτη με αποτέλεσμα ο ρέφερι να αποφασίσει να τον αποβάλλει από τον πάγκο του.

Ο κ. Φυντάνης αρνούνταν σε έντονο ύφος να αποχωρήσει με αποτέλεσμα ο Μανιάτης με τους βοηθούς του να πάει στα αποδυτήρια, απειλώντας με διακοπή του αγώνα.

Τελικά ο κ. Φυντάνης απομακρύνθηκε και το ματς ξεκίνησε ξανά με δεκάλεπτη καθυστέρηση. Στο διάστημα αυτό, πάντως, η ένταση από τον αγωνιστικό χώρο μεταφέρθηκε και στην εξέδρα με τους οπαδούς των δύο ομάδων που ήταν...ανακατεμένοι να ανταλλάσσουν αρκετές «ψιλές».

Όπως διαβάζουμε στο www.aias1931.gr η διαιτησία ήταν επιεικώς απαράδεκτη και αδίκησε κατάφωρα τον Αίαντα, διαβάστε περισσότερα εδώ

πηγή:sport3.gr