Μεταμορφώνεται το Δημοτικό Γήπεδο Σαλαμίνας

Η δημοτική αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της στο φίλαθλο κόσμο της Σαλαμίνας για άμεση παρέμβαση στο Δημοτικό Γήπεδο, προκειμένου αυτό να γίνει κατάλληλο ώστε με τη νέα σεζόν να μπορούν να αθλούνται οι ομάδες του Δήμου, έχει ήδη προβεί σε μεγάλης έκτασης εργασίες εντός και εκτός του γηπέδου. Οι εργασίες αυτές, που βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, περιλαμβάνουν συντήρηση του χλοοτάπητα, επέκταση των κερκίδων με τοποθέτηση επιπλέον 400 καθισμάτων δικών μας φιλάθλων και 200 καθισμάτων φιλοξενουμένων, παρεμβάσεις και επιπλέον διαμόρφωση των αποδυτηρίων, καθαρισμό και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.
Με τις εργασίες αυτές επιλύεται ένα ακόμη χρόνιο αίτημα αθλουμένων, σωματείων και φιλάθλων, για ριζική αναμόρφωση του πιο γνωστού αθλητικού σημείου συνάντησης στην πόλη, που επί σειρά ετών ήταν αφημένο στη φθορά του χρόνου και της συνεχούς χρήσης. Η δημοτική αρχή εκτιμά ότι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, το Σεπτέμβριο, το γήπεδο θα είναι καθ΄ όλα σε θέση να φιλοξενήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Σαλαμίνας.
«Οι παρεμβάσεις μας σε αγωνιστικούς χώρους δεν πρόκειται να σταματήσουν, έτσι ώστε από την πλευρά μας να δώσουμε τη δυνατότητα στη νεολαία μας να αθλείται σε σύγχρονους χώρους που θα πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και θα εγγυώνται την ασφάλεια των αθλητών. Το Δημοτικό Γήπεδο αποτελεί μόνο την αρχή. Έπεται συνέχεια.» τονίζει ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπύρος Σοφράς.

από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας