Συνεχίζεται το σήριαλ "Νιώτη"!

Συνεχίζεται το σήριαλ "Νιώτη" (λέτε τελικά να γίνεται εσκεμμένα;) με τη σημερινή απάντηση του Β.Αλαίσκα και Ι.Παυλάκη στο Βήμα:


Οι κκ. ΒασίληςΑλαΐσκας, γραμματέας ΝΕ Β΄ Πειραιά,και Ιωάννης Παυλάκης, γραμματέας ΤΟ ΠαΣοΚ Σαλαμίνας, μας απέστειλαν το παρακάτω κείμενο:

Με αφορμή το σχόλιο που δημοσιεύθηκε στον Μικροπολιτικό της εφημερίδας «Τα Νέα» στις 25.9.2009 αλλά και το σχόλιο του Βηματοδότη στις 27.9.2009, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι τόσο οι υπογράφοντες όσο και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ΠαΣοΚ Σαλαμίνας ήμασταν παρόντες στην εκδήλωση του Γρηγόρη Νιώτη στο κέντρο Flamingo στις 23.9.2009, μαζί με εκατοντάδες πολίτες της Σαλαμίνας. Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης ομιλίας του ο Γρηγόρης Νιώτης δεν έκανε καμία αναφορά ή πρόσκληση σε υπουργείο ή άλλο δημόσιο Οργανισμό. Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι η αλήθεια, η αξιοπιστία και η εγκυρότητα αποτελούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των έγκριτων εφημερίδων του ομίλου σας. Για αυτόν τον λόγο και επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πληροφορίες που σας μεταφέρθηκαν είναι ανακριβείς και αναληθείς, ζητάμε να δημοσιευθεί η παρούσα επιστολή.

από Το Βήμα