Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 2η Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα

΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν. Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 2η Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1.-Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έργων έτους 2010, Δήμου Σαλαμίνας.

2.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2009.

3.-Παραχώρηση χώρου για την Στέγαση των Εστιών του 1ου και 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων της Τοπικής Εφορείας Σαλαμίνας.

4.-Παραχώρηση χώρου για τις δραστηριότητες του Σκοπευτικού Ομίλου Σαλαμίνας, στον λατομείο περιοχής ΚΑΤΣΕΛΗ.

5.-Απ΄ ευθείας ανάθεση στη ΔΗ.Κ.Ε.Σ.Α. στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας του βουνού, της εργασίας οργάνωσης , προετοιμασίας και υλοποίησης εργασιών δενδροφύτευσης του Λόφου Πατρίς, του Αγίου Νικολάου & Αγίου Αντωνίου και ψήφιση σχετικής πίστωσης .

6.-Απ΄ ευθείας ανάθεση στην ΕΔΕΧΥ , της υποστήριξης του Δήμου για την κατάρτιση του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2010.

7.-Έγκριση για την τροποποίηση σύμβασης της προμήθειας καυσίμων & λιπαντικών, για την κίνηση των οχημάτων του Δήμου έτους 2009.

8.-Λήψη απόφασης για την συμμετοχή δύο (2) υπαλλήλων του Δήμου σε σεμινάριο την 7η & 8η Δεκεμβρίου 2009, με θέμα <Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Πληροφοριών /Αρχείων>

9.-Λήψη απόφασης για την τακτοποίηση υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου & έργου.

10.-Καθορισμός ειδικοτήτων που θα προκηρυχθούν για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, μέσω του θεσμού της μερικής απασχόλησης.

11.-Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου.

12.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου σχεδίου στα Ο.Τ. 24 & 23 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου Σαλαμίνας, που αφορά μετατόπιση τμήματος του άξονα της οδού Αθανασίου Διάκου.

13.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Αιαντείου για την θεσμοθέτηση παλαιάς Αγροτικής οδού <ΓΡΑΜΜΟΥ> σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 107 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου Σαλαμίνας.

14.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Κακής Βίγλας Αιαντείου για την θεσμοθέτηση παλαιών Αγροτικών οδών , σε εγκεκριμένους πεζόδρομους στο Ο.Τ. 48 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου Σαλαμίνας.

15.-Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου Ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Αιαντείου για την θεσμοθέτηση παλαιάς ιδιωτικής οδού , σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 78 του Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου.

16.-Λύση μίσθωσης καταστήματος που στεγάζεται στο Παλαιό Δημαρχείο & επί της οδού Γ.Λουκά, λόγω συνταξιοδότησης του μισθωτή κ. Κούκη Γεωργίου.

17.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην Αναμόρφωση προϋπολογισμού ΚΑΠΗ Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας.

18.-Ενημέρωση του Σώματος για το θέμα που αφορά την <Εξέλιξη της μελέτης αναθεώρησης του Γ.Π.Σ. Σαλαμίνα.> κατόπιν αιτήματος της κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ- ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ