Πήρε... ανάσα ο Αίας Σαλαμίνας

Ενα ακόμη βήμα για την εδραίωσή του στη Γ' Εθνική έκανε ο Αίας Σαλαμίνας, νικώντας, έστω και δύσκολα την Αγία Παρασκευή, από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, με 1-0.
Το γκολ που χάρισε το "χρυσό" τρίποντο και μαζί τη βαθιά βαθμολογική ανάσα, το πέτυχε ο Κένεντι με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 63ο λεπτό της αναμέτρηση. Ο σκόρερ, έστειλε και δεύτερη φορά τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στο 79ο λεπτό, αλλά αυτό το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω στον Κουμπαρούλη.


Τις εξελίξεις στο θέμα της έκδοσης του συμβολαίου του Μπιάνκι Σαντιάγο αναμένουν στην Σαλαμίνα προκειμένου ο παίκτης να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Αίαντα.

Η αποστολή του διεθνούς πιστοποιητικού του μέχρι και χθες δεν είχε πραγματοποιηθεί προς την ΕΠΟ από την ομοσπονδία του Εκουαδόρ και αν αυτό δεν συμβεί ούτε σήμερα, τότε ο Αργεντινός επιθετικός θα παραμείνει ανενεργός και αυτή την αγωνιστική, όπου ο Αίας φιλοξενεί την Κυριακή στο Πέραμα, την Αγία Παρασκευή.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αν το πρόβλημα δεν λυθεί άμεσα, στη Σαλαμίνα σκέφτονται μέχρι και το ενδεχόμενο ακύρωσης της μεταγραφής...

από dokari.gr