Στο σανίδι με μάνατζερ τους γονείς

«ΔΙΑΒΑΖΩ παντού, στο καραβάκι από τη Σαλαμίνα στο Πέραμα. Στο πούλμαν και στα διαλείμματα της θεατρικής παράστασης» λέει η 14χρονη μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου Δήμητρα Δουμένη, που φέτος συμπρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στο θέατρο με την κ. Πέγκυ Τρικαλιώτη στο έργο « Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν».

Πριν από τέσσερα χρόνια η Δήμητρα Δουμένη συμπρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτική σειρά μαζί με την κ. Κάτια Δανδουλάκη και σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών είχε πάρει μέρος στη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους «See no evil».

Στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά όπου πηγαίνει η Δήμητρα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, ωστόσο η μικρή έχει έναν έλεγχο γεμάτο εικοσάρια. «Έχει τη μανία να είναι καλή παντού και προσπαθώ να της βάλω φρένο. Τόσο στο σίριαλ όσο και στο θέατρο ήμουν διστακτική στην αρχή, για να μην πω αρνητική, όμως το ήθελε πολύ και με.... έριξε» λέει η μητέρα της.

Η Δήμητρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να γίνει ηθοποιός ή μουσικός. «Μου αρέσει η όπερα και θα ήθελα να ασχοληθώ με το κλασικό τραγούδι, αλλά πρέπει να περάσουν μερικά χρόνια για να ωριμάσει η φωνή μου», λέει.

διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

από Τα Νέα